Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa Sandal’ın ‘Beni Ağlatma’ adlı otobiyografik kitabı önceki hafta çıktı ve o günden beri Sandal ile Defne Samyeli’nin ilişki polemiğini konuşuyoruz. Sandal kitapta, Samyeli ile kısa bir ilişki yaşadıklarını, Samyeli ise asla böyle bir ilişkinin yaşanmadığını söylüyor.

        Hatta Samyeli, Sandal’a dava açmaya hazırlanıyor. Bu sebepten Doğan Kitap ile Sandal ortak bir kararla Samyeli ile ilgili bölümün yeni baskıda kitaptan çıkartılması gerektiğine karar verdi.

        SEN İNAN YETER

        Şimdi kitap böyle olayla ismini duyurunca doğal olarak insan ‘Beni Ağlatma’yı bir magazin ifşa kitabı sanıyor ama öyle değil. Kitabı okudum, Sandal, ilk günden bu yana kariyerini nasıl biçimlendirdiğini, çalışma azmini ve başarı için inanmanın gücünü anlatıyor. Kimse inanmıyor olsa bile sen kendine inanırsan işte o zaman ‘İstersen dağlar dağlar, yerinden oynar oynar’…

        Bana sorarsanız, tam bir kişisel gelişim kitabı.

        Ancak Sandal, 25 yıllık müzikal kariyerini nasıl yönettiğini anlattığı kitabında yer verdiği o üç cümleyle, kariyerinin en büyük ‘pazarlama’ yanlışını yaptı.

        *

        90’lar ortalığın tozunu attırıyor

        Kiminle konuşsam, ‘işler kötü, para yok’ diyor öte yandan nereye gitsem tıklım tıklım. Anlamadım…

        Geçen hafta Nilgün Belgün, Gani Müjde ve eşi Belma Canciğer ile birlikte Hilton Kozyatağı içindeki Ortadoğu-Türk mutfağı Al Sharq’a gittik. Restoranın danışmanlığını yapan Serhan Sokulgan olması yer bulamayacaktık, o kadar kalabalık. İlerleyen saatlerde Matmazel Coco sahneye çıkıp şov yapıyor. Dansçıların biri gidip diğeri geliyor; E5’in üzerinde bambaşka bir dünya.

        EFSANE DÖNEMİN SİMGESİ

        Yine aynı otelde yan tarafa da Nispet açılmış. Nispet tıpkı, Şaziye ya da Pasha gibi gece hayatı için bir dönemin efsane kulüplerinden biri. İsim hakkını aldılar sandım ama bu Nispet bildiğimiz Nispet’miş. O dönemki sahibi Can Koç açmış. Sahnede de yine tıpkı o yıllarda olduğu gibi Metin Arolat. 23.30’da çıkıyor 04.00’e kadar aralıksız program yapıyor. Bu nasıl bir enerji…

        90’lı yıllarda Etiler’deydi Nispet. Tesadüf, bu hafta da onun yerine Shelby adlı yeni bir kulüp açıldı. Orada da Yol Project, Sibel Tüzün, İskender Paydaş gibi isimler dönüşümlü olarak sahneye çıkıyor. Yine, Etiler Chinchin’de Of Aman Nalan haftalardır ortalığın tozunu attırıyor.

        Enteresan ama 90’lar ruhu zamana olduğu kadar ekonomik krize karşı da dimdik duruyor.

        Diğer Yazılar