Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1.AYAK: Bu pist ve mesafede start aldığı ilk koşusunu 1.15.37'lik derecesiyle kazanarak maidenden çıkan ve gelecekte adından çok söz ettirecek olan RACER (10) bu koşuya daha iyi hazırlıklarla girecek olup yine kazanacak güçtedir. Safkan kazandıran binicisi S.İpek ile kuponlara tek yazılmalıdır.

        2.AYAK: Yeterli form durumu,son koşusundaki 4'ncülüğü ve eküri koşma avantajıyla FATMASULTAN (1) koşunun favorisidir. Daha sert rakipleri yanında mücadele verdiği son koşularını ölçü almadığım BOKSÖRKAYA (15)'dan çok farklı bir yarış bekliyorum. Bu koşuya özenle hazırlanan CUCİ (4) ve formunda gelişmeler gözlenen BAŞARAN FATOM (6) koşuya ortak olacak isimlerdir. Koşunun sürprizini ise TOSNAZ (18)'dan bekliyorum.

        3.AYAK: Denk güçte safkanların bir araya geldiği bu zorlu mücadelede koşularını kazanan ve iyi durumlarını aynen koruyan DUMYAT (2), SHUT UP (3) ve KIZIM İPEK (5) arasındaki mücadelenin birinciliği belirleyeceğini düşünüyorum. Koşunun sürprizi HAYAL GÖZLÜM (4)'den gelebilir.

        4.AYAK: İstanbul'dan hazır durumda Bursa'ya gelen COŞARTAY (2) ilk şans verdiğim isimdir. GÜNALTAY (3) usta binicisi işe bu safkanın en küçük hatasını affetmeyecektir. Süratli stili ve kalitesiyle ILVANA (4) koşuya ortak olmak isteyecektir. Form durumunu beğendiğim değerli kardeşim Ferhat Oktay'ın sahibi olduğu NİAGARA (6) kazanırsa sürpriz sayılmamalıdır.

        5.AYAK: İyi bir form yakalayan SALİMCAN (1) tabelada yer bulduğu koşular sonrası artık özlediği birinciliğe kavuşmak istiyor,ilk sıradan kuponlara yazılmalıdır. Son 3'ncülüğü ve uygun kilosuyla OVER GROWN (12) bu safkanın ilk ciddi rakibidir. Eküri destekli ve son koşularıyla beğeni toplayan TUHU AMCA (3) kuponlarda mutlaka bulunmalıdır. Yeterli form durumu ve son koşularıyla SUPERVISOZ (6) ihmal edilmemelidir.

        6.AYAK: Tabelada yer buldukları son koşularıyla iyi durumda oldukları gözlenen SEKLİK BEYİ (16), ORHANTO (4) ve PETEKŞAH (1) ile son koşusunu ölçü almadığım IGUODALA (3) kuponların olmazsa olmaz isimleridir. İstikrarlı yarışlarıyla WEST ROCK (5) ve LAST POET (8) eklenerek daha rahat bir koşu izlenmelidir. Bol şanslar dilerim.

        Diğer Yazılar