Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Geçtiğimiz pazartesi ekranda hafta sonu romantik komedi izlemeyi çok sevdiğimi yazmıştım. Atv'de başlayan Yağmurdan Kaçarken ne yazık ki beklediğim etkiyi yaratmadı. Şimdi romantik komedi türünde yeni bir dizi daha başlıyor. Show TV'de ekrana gelecek olan Aşk Emek İster'de Ekin Türkmen, Furkan Palalı ve Müge Boz başrolleri paylaşıyor. Dizinin senaryosunda Birol Güven, Yelda Açıkgöz ve Özlem Elginöz imzası var. Yönetmen koltuğunda ise Hamdi Alkan oturuyor. Sloganı "Aşkı için kendi fabrikasında işçi olan bir gencin hikâyesi" olan dizi yakında başlıyor. Dizinin konusuna gelince; Amerika'da eğitim gören zengin işadamının şımarık oğlu kendi şirketlerinin başına geçmeyi planlar. Ama evdeki hesap çarşıya uymaz. Babasının kendisinin işçi olarak çalışmasını isteyeceğinden habersizdir. Babasına karşı koyamayan gencin sırrını ise ne müdür ne de işçiler bilmektedir. İstemeyerek başladığı işte, aynı fabrikada işçi olarak çalışan güzel sendika liderine âşık olur. Bu aşka devam etmek için de tek çare sırrını saklamaktır. En büyük engeli ise onun Amerika'dan dönmesini bekleyen zengin sevgilisi Leyla'dır... Aşk Emek İster size de fazlasıyla 1972 yapımı Sev Kardeşim filmini hatırlatmadı mı? Tarık Akan ve Hülya Koçyiğit'in başrollerini paylaştığı film Türk sinemasının en güzel romantik komedilerinden biridir. Bakalım Aşk Emek İster bize iyi bir romantik komedi tadı verecek mi? Ona da izledikten sonra karar vereceğiz.

        Muhteşem Yüzyıl seneye devam ediyor

        Bu sezon bitecek, nisanda final yapacak diye defalarca haber çıktı. Her an kaldırılacağı konuşuldu. Ama sıkı durun! Muhteşem Yüzyıl Star TV'yle gelecek sezon için 39 bölüm daha anlaşma yapmış. Bu demek oluyor ki, Hürrem'in entrikalarını, Kanuni Sultan Süleyman'ın hayatını 2014 Haziran'ına kadar izleyeceğiz.

        MERHAMET YÜKSELİŞE GEÇTİ

        Bu sezon başlayan en güzel işlerden biri tartışmasız Merhamet. Özgü Namal, İbrahim Çelikkol,

        Mustafa Üstündağ, Burçin Terzioğlu ve Yasemin Allen'in başrollerini oynadığı dizi çarşamba akşamı ekrana geliyor. Muhteşem Yüzyıl gibi bir rakip karşısında da sapasağlam ayakta durmaya çalışıyor. Her bölümde reytingini biraz daha yükseltiyor. Bence bu dizi çarşamba değil cuma yayınlansaydı kesinlikle birinciliğe otururdu. Zira yapım, yönetim, senaryo, eser, oyunculuklar, dekor, kostüm gerçekten çok başarılı. Özellikle Yaslıhan sahnelerini izlerken o yıllara geri dönüyorum. Özgü Namal ve İbrahim Çelikkol'un 2000 yılındaki sahnelerde çok eğlendikleri de ekrana fazlasıyla yansıyor. Bu arada Şadiye'yi oynayan Dilara Akyürek gibi bir oyuncu kazandı sektör Merhamet dizisiyle... Zira hem çok güzel hem de çok duru bir oyuncuuğu var. Umarım Merhamet hak ettiği değeri görür...

        Diğer Yazılar