Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÖZTEPE

        - Göztepe’nin galibiyet serisi Başakşehir maçı ile bozuldu, takımın zayıf yönleri ortaya çıktı mı, yorumunuz?

        Tılsım bozuldu...

        Kazansalardı kendilerine ait rekorları kıracak, süper olacaktı. Olmadı... Az da olsa gazozun havası kaçtı. Esasında güçlü rakiplerini fazlasıyla zorladılar. Ancak yenilen goller zamansızdı ve Göztepe’yi ters getirdi. Sonrasında kazanma hırsları Başakşehir’in tecrübesine yetmedi.

        Göztepe’de oyun karakterini değiştirecek futbolcular var. Nedense bunlar başrole soyunmadı. Sıradan oynadılar. Her şeye rağmen takımın direnci iyi olduğu için seyirci memnun kaldı. Maçla ilgili biraz daha zamana ihtiyaçları vardı. 10 dakika daha uzamış olsaydı skor değişebilirdi. Demek ki ilk yarılar daha verimli geçirilmeli. Ders çıkartılmalı...

        Mağlubiyetlerin bir sonrası önemlidir. Moralsizliği yapışmadan hemen üzerinden atmak gerekir.

        AKHİSAR

        - Akhisar’ın Fenerbahçe’yi de mağlup etmesi sizin için sürpriz oldu mu, bu galibiyeti nasıl değerlendiriyorsunuz?

        Artık şu kesin; Akhisarspor’un ligde yenemeyeceği takım yok. Moralli Fenerbahçe’yi de rahat yendiler. Başkalarına göre sürprizdi ancak bana göre değil... Akhisarspor’un iç saha performansı müthiş. Akigolar’ın şok yenilgiden sonra göstereceği refleks önemliydi. Bizler için merak konusu, Okan hoca için de biraz sınav niteliğindeydi. Pekiyi ile geçildi. Klasik futbolunu oynadı, bilinen mücadelesini verdi. Zaten yetti, arttı bile...

        Akhisar’da her şey iyiye gidiyor. Tek endişem oyuna şekil veren, sonuca giden kritik oyuncular var. Bunların yokluğunda neler olur, kulübe açığı kapatır mı, kestiremiyorum.

        KARŞIYAKA

        - Karşıyaka yine ekonomik sıkıntılar nedeniyle saha içerisine yoğunlaşamıyor, ne olacak bu gidişat?

        KSK pamuk ipliğine bağlı bir şekilde yol alıyor. Silinen ve silinebilecek puanlar ligdeki durumunu tehdit ediyor. Yönetim ise tam bir bilinmezlik ve çaresizlik içerisinde. Gayretleri olsa da yetmiyor, yetemiyor. Camianın toplanarak kulübün genel durumunu görüşmesi geç kalınmış bir faydadır. Divan bu refleksi çok daha önce göstermeliydi. Bu saatten sonra ne değişir bilemem ama çoklu biçimde KSK’yi konuşmak dahi en azından oyunculara moral verir.

        KSK her kesimin kabul ettiği kişinin önderliğinde yol almalıdır. Tıpkı Göztepe’de olduğu gibi... Bu kişi maddi gücü, birleştiriciliği ile, ruhu, heyecanı ile, kolektif düşünce ve yapısı ile, kuracağı geniş tabanlı yönetimi ile milli göreve, KSK’nin kurtuluşuna soyunmalıdır. Yaşar Holding de her anlamıyla tam destek vermeli, inisiyatif alabilecek hareketlilik kazandırmalıdır. Böyle bir kişiyi bulmak zor mudur? Gerçekten zor ancak başka da çözüm yoktur. Lokal oluşumlar pansuman niteliğindedir.

        ALTINORDU

        - Altınordu son üç maçını kazanırken, şampiyonluk yarışında iddialı olduğunu da kanıtladı, katılır mısınız?

        Altınordu ligde üst bir performans sergiliyor. Son 3 maçını kazanarak şampiyonluk yarışında ben de varım dedi. Sessiz sedasız, dillendirmeden... Mirkan ve Kerim ikilisi golleriyle ses getiriyor. Atılan 16 golün 11’ini bu ikili kaydetti. Süper Lig’de dahi 9 takım bu ikiliden daha az gol atmış durumda. Eskiye oranla topa daha çok sahipler. Hücuma şekil verebiliyorlar. Kazanmalarının nedeni de bu. Altınordu Türkiye’de herkesin takip ettiği ve takdir ettiği bir takım. Kazanılan değeri düşürmemek lazım.

        Diğer Yazılar