Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÖZTEPE

        Göztepe’nin Kasımpaşa önündeki futbolunu değerlendirir misiniz?

        Üst bir performans oynadığı için Göztepe’nin deplasman başarılarına alışmıştık. Sıradan oyunla gelen sonucu fazlasıyla yadırgadık.

        Göztepe’de bir düşüş gözlemliyorum. Mental mi yoksa fiziksel mi sorusuna cevabım ise; psikolojik... Başkan’ın da ifade ettiği gibi erken doyumdan kaynaklı bir sorun. Sarı-kırmızılılar kendilerine gösterilen ilgi ve alkışı sindiremediler. Özetle, egolarını törpüleyemediler. Futbolda kolaycılığın tokadı ağır oluyor. Umarım bu mağlubiyetten ders çıkartmışlardır.

        Jahovic yukarıda yaptığım tarife tamamen uyuyor. Yaptığı hareket tam bir sorumsuzluk, ondan öte de şımarıklık... İyi bir golcü olabilir ama henüz iyi bir profesyonel değil, ham...

        Bu haftaki Beşiktaş maçı oldukça önemli. Kötü bir sonuç Göztepe’nin ibresini değiştirebilir.

        AKHİSAR

        Akhisar’ın Başakşehir karşısında aldığı yenilgi bir sarsıntı yaratır mı?

        Ligin en iyi futbolunu oynayan Akhisarspor için hüzünlü bir maç oldu. Rakiplerine aynı şekilde karşılık vermelerine rağmen uzatmadaki golle mağlup oldular. Heyecanı yüksek, pozisyonu bol ama şanssız bir maçtı. Akhisarspor’un istikrarlı futbolu her daim devam ediyor. Fabrikasyon bir üretim var. Bunun altına düşmüyor. Akigolar evlerinde oynadıkları maçlarda çok başarılılar. Rakip kim olursa olsun banko favori konumundalar. 5 maçta alınan 13 puan bunun kanıtı. Alanya galibiyeti Akhisarspor’a ‘C vitamini’ gibi gelebilir.

        KARŞIYAKA

        KSK’de taraftarın kampanyasının etkisi nasıl devam eder?

        Taraftar grubunun başlattığı ve büyüttüğü kampanya gerçekten büyük bir ilgi gördü. İlaç niteliğindeydi. Kısmen de olsa KSK’nin kanayan yarasını durdurdu.

        Psikolojik olarak da camianın hareketlenmesine neden oldu. Toplanan para ile KSK, 12 puan silinme cezasından kurtuldu. Futbolcular da “Karşıyaka Savaşıyor” kampanyasına tepki verdiler. Olumlu havanın yarattığı etkileşmeyi sahada gördük.

        KSK, K.Maraş deplasmanında 2 kez öne geçmesine rağmen şanssızlık neticesinde son dakika golü ile berabere kaldı. Kazansaydı büyük bir mutluluk olacak, yapılan hareket taçlanacaktı. Yine de umut dağıttılar.

        KSK’de yönetim konusu da ayrı bir vaka... Mutlu Altuğ’un şartlı istifası konuşuluyor. Parası ve kaynağı olan gelsin buyursun diyor.

        Ortada yıpranmış bir yönetim var, heyecan yaratamıyor, çözüm üretemiyor. Israr etmemeli ancak doğacak yeni bir yönetimin de yapabilecekleri süzgeçten geçirilmeli. Karşıyaka’ya taze kan olabilecek mi? Bunlar olmayacaksa Mutlu gitmiş, Ali gelmiş, bence hiç önemi yok... Havanda su dövmekten, sahada top sektirmekten öteye geçmez.

        Diğer Yazılar