Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÖZTEPE

        Göztepe’nin bugüne kadar aldığı başarılı sonuçları sadece takıma mı bağlarsınız?

        Bu ara her şey Göztepe’den yana. Sahadaki kararlar, oyun şansı, diğer unsurlar... Zorlandılar ama kazandılar. İyi oynamadan 3 puan almak, yakaladığın fırsatı sonuca dönüştürmek, öne geçme avantajını aklınla, tecrüben ile koruyabilmek futbolda çok önemli...

        Göz-Göz’ler 30 puana ulaşıp zirveye ortak oldular. Sıçramayı sadece teknik anlamda değerlendirmek yanlış olur. Göztepe yönetim olarak da çok başarılı... Sezon başında “Ligde kalır mıyız?” endişeleri şimdi “Avrupa’da oynar mıyız?” a dönüştü.

        Nereden nereyeyi yaratan herkesi kutlamak gerekir.

        AKHİSAR

        Akhisarspor’da işler yolunda gitmiyor. Her zaman övdüğünüz bu takıma ne oldu?

        Akhisar’da ne oldu da böylesine bir U dönüşü yaptı emin olun anlamak mümkün değil. Sahada takır takır futbol oynayan ekip düğmeye basılmışçasına bir anda gitti, yerine tekleyen, istese de beceremeyen, kolay teslim olan, varlığını rakibe hissettiremeyen, golü yediğinde gardı düşen, oyunu döndüremeyen, ofansif becerisi azalmış, aksine defansif yanlışlıkları çoğalmış takım geldi. Her şeyin iyi gittiği bir ortamda paraşütsüz bu düşüşün cevabını verebilecek tek kişi Okan Hoca’dır. Eğer yönetimsel, fahiş bir hata yoksa çözümünü de bulacak kişi odur.

        Korkutan gerilemenin nerede duracağını hepimiz merak ediyoruz.

        KARŞIYAKA

        Karşıyaka bir türlü ligde arzulanan tempoyu yakalayamıyor. Yasaklı olması mıdır neden?

        KSK’de her hafta yaşanan bir kaos var. Çoğu zaman da kabusa dönüşen... Ama saha içinde, ama saha dışında, ama yönetimsel...

        Gördüğüm kadarıyla şirketleşme ile ilgili gelen sinyaller iyi değil. İş varsayımlarla yürüyor. Oluşturulmuş kurul tüm gayreti ile çalışmasına rağmen karşılık bulamıyor. Var olan borç alternatifleri köreltiyor, işin belini büküyor.

        Saha dışı olduğu kadar saha içi de hepimizin endişesi. KSK’nin gücü dipten kurtulmasına yetmiyor. Takviye yapılamayacağına göre sinerji yaratabilecek, sıkıntıyı, söylemleriyle, duruşuyla, motivasyonuyla enerjiye dönüştürecek bir hoca gerekiyor.

        Yani havayı değiştirecek...

        (Bir dönem Soner Tolunguç yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen böylesi bir ivme yaratmıştı.)

        ALTAY

        Altay, lider Gümüşhane’yi yenerek bu bir iş başardı. İkinci yarıda nereye kadar gider?

        Cüneyt Hoca’nın ayrılışını gerçekten yadırgadım. Başarıya imza atmış, Altay’ı bir üst lige taşımış, yıllar sonra konuşulan, takip edilen hale getirmiş bir hocanın bu kadar kolay, sabırsızca görevden alınmaması gerekirdi. Bugüne dek eleştirmediğim yönetimin hissi davranarak yanlış yaptığını düşünüyorum. Umarım bunun sebebi takım içerisindeki bazı oyuncular değildir.

        Lideri kendi evinde yenmek tabi ki başarıdır.

        Ancak galibiyeti başka şeylerle ilintili hale getirmemek gerekir. Erken olduğu için yeni hoca’nın başarısı sayılamaz. Yapılan değişimin haklılığı ve doğruluğu bundan sonra test edilecektir. Yaşayarak göreceğiz. Umarım her şey beklenildiği gibi olur.

        Diğer Yazılar