Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tüm Göztepeliler’in canını acıtacak bir son dakika golü oldu. Uzatmalardaki karşı ataklarda hiçbir defans oyuncusunun yanlış pozisyon olma lüksü yoktur. Wallace Reis yanlış hamle ile rakibin önünde kaldı ve kontrolsüz biçimde itti. Yarattığı penaltı ile de ilave 2 puana engel oldu. Suçlama anlamında söylemiyorum; hayati bir maçta böylesi hatanın yapıldığını düşünün, nasıl bir maliyete çıkardı. Göztepe rakibinin skoru kabullenmediği maçta 2-0 öne geçmesine rağmen avantajını kullanamayarak “Yazık oldu” dedirtti.

        Jahovic ile Demba Ba’nın kıyaslamasını ister istemez yaptık. Jahovic daha yıpratıcı, seyyar ve daha baskıcı bir oyuncuydu. Demba Ba ise hazırcı...

        5 haftadır kazanamıyor olmasına rağmen Göztepe zor rakip özelliğini koruyor. Bence bu bile yeterli.

        Karşıyaka’ya Mesut Sancak’ın desteği ve takımın ligde aldığı sonuçları değerlendirir misiniz?

        Yönetimin çabası, yaptıkları camiaya moral veriyor. Sayın Mesut Sancak’ın son desteği ise kulübe can suyu niteliğinde. Amatör kümeye düşürecek engeli büyük bir özveri ile ortadan kaldırdı. Karşıyakalı olarak kendisine teşekkür ediyorum. KSK’yi ayakta tutabileme, ligde bırakabilmek için gerçekten teyakkuz durumu var. Güller açıyor ancak sahadaki durumdan dolayı yüzler gülemiyor. Tabii ki her şey dönüp dolaşıp alacağın puanlara geliyor. Cihat Arslan ve oyuncuların büyük sorumlulukları var. Sezon bitene kadar dünya ile ilişkilerini kesmek durumundalar. KSK herkesten çok daha fazla efor sarf etmek suretiyle kazanabilir.

        Altınordu, Rize deplasmanında aldığı galibiyetle büyük bir iş başardı. Yolun sonu nereye çıkar?

        Altınordu deplasmanda nasıl oynanır dersi verdi. Şampiyon adayını hızlı hücum çıkışları ile tuş etti. Şeytanlar, müthiş bir performansla galibiyet serisini 4’e çıkardı. Defans kurgusunun sağlamlığı sahadaki emeği sonuca, dolayısıyla puanlara dönüştürmeye başladı. İlk yarı tamamlandığındaki endişelerimiz bittiği gibi onlar adına Play-Off’u konuşuyoruz. Haftanın futbolcusu kaleci Erce Kardeşler’di. Yine süper bir maç oynadı, tebrikler...

        Altay için inanılmaz bir hafta oldu. İzmir ekibinin şampiyonluk yolunda nasıl rota çizmesi gerekir?

        Geçen haftaki mağlubiyet tamam mı devam mı konusunda Nazillispor maçını kritik hale getirmişti. Lider Gümüşhane ve takipçisi Urfa’nın yenilmesiyle alınan 3 puan altın değerinde oldu. Rakiplerinin direncini ve inancını kırma adına Altay’ın bir seri yakalaması gerekiyor. Umarım Nazilli galibiyeti bu serinin başlangıcı olur.İkinci devrede sonuca giden siyah-beyazlılar, işlerini bu kadar kısıtlı zamana bırakmamalılar.

        Diğer Yazılar