Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tarz olmak... Genellikle giyim hadisesi ile yanyana getirilen bir tanım. Oysa ki; bu büyük bir yanılgı. Bir tarza sahip olmak, tüm hayat tercihleri ile mümkün olabiliyor. Şimdi, göreceğiniz isimler; giyimden, aile yaşamlarına, hayat duruşlarına kadar her halleriyle Türkiye'nin en tarz sahibi kadınları.

        İşte o isimler.

        Yasemin Özilhan: Oyunculuk kariyerinin zirvesinde iken, aile kurmayı tercih ederek, ekranlara veda eden Özilhan, iyi bir anne ve örnek bir eş. Son dönemin, en tarz kadınları arasında ön plana çıkan isimlerden biri. Mütevazi kişiliği, sempatik tavırları ile olduğu kadar sağlıklı yaşam tarzını benimseyen bilinçli bir birey. Ve son zamanlarda, giyim tarzı ile en çok takip edilen isimler arasında. Benim de favorilerimin başında geliyor.

        Serenay Sarıkaya: Özellikle son iki senedir popülaritesi artan Sarıkaya, düzgün fiziği, hızla zirveye tırmanan kariyeri ile en sevilen isimlerden biri. Sarıkaya, ne giyse yakışan şanslı kadınların başında geliyor. Ve sayısız takipçiye sahip. Vücudunu çok iyi tanıyan ve seçimlerini de bu doğrultuda yapan güzel yıldız, günlük tercihleri konusunda da oldukça başarılı.

        Nebahat Çehre: Kendisine her baktığımda, hayranlığımın bir kere daha arttığı Çehre, kendisine ve hayata olan saygısını korumayı başarabilmiş bir isim. Oyunculuğu tartışmaya kapalı olan Çehre, kariyerindeki başarısını hayat tarzına da yansıtabilmek konusunda da takdir edilmesi gereken bir oyuncu. Giyim konusunda ise, ince zevkleri olan, giyinmenin aslında bir yaşam tarzı olduğunu kanıtlamış olan ünlü oyuncu, gerçek anlamda “tarz” sahibi isimler arasında yer alıyor.

        Feryal Gülman: Bu listenin olmazsa olmaz ismi. Tarz denilince ülkemizde akla gelen ilk 3 isimden biri. Cemiyet dünyasının en beğenilen kadınlarından biri olan Feryal Gülman, sosyal medyanın da en çok takip edilen isimlerinden biri. Bana göre, renkleri en iyi kullanan isimlerin başında geliyor Gülman. Ve kesinlikle giyim konusunda çok ama çok başarılı.

        Derin Mermerci: Cemiyet hayatının bir diğer tarz ismi. Her şekilde bakımlı ve şık görünmeyi başarabilen Mermerci, hamileliği esnasında dahi tarzını koruyabilen bir isim. Cesur tercihleri ile göz dolduran Mermerci, tarzı ile en çok ilham alınan kadınlardan biri.

        Ajda Pekkan: Listede olmazsa olmaz bir diğer isim. Çok fazla söze gerek duymuyorum. Çünkü o “Ajda Pekkan”... Sağlıklı yaşayan, iyi giyinen, giyinmekle kalmayıp iyi taşıyan özel bir kadın Pekkan.

        Berrak Tüzünataç: Çok kendisi gibi yaşayan ve hissetiği gibi giyinen isimlerden biri o. Bu tarzı ve tavrı zaman zaman yanlış anlaşılsa da, o kesinlikle Türkiye'nin hem en güzel hem de en tarz kadınlarından biri. Bir moda firmasının yüzü olan Tüzünataç, zevkli seçimleri ile takip edilen bir isim.

        Cansu Dere: Başarılı manken ve model Dere, zerafetini hem giyim tarzına hem de genel anlamda hayatına taşımış bir isim.

        Doğa Rutkay: Renkli, enerji dolu ve özgün tarzı ile en beğenilen ve en tarz isimlerden biri olan Rutkay, bakınca baştan aşağıya pozitifliği hissettiren bir ünlü.

        Hande Ataizi: En favori isimlerimden biri olan Ataizi, bu listenin en tarz kadınlarından biri. Anneliği, evliliği, hamileliği, kariyeri ile bu ünavanı da en çok hakeden ünlülerin başında geliyor.

        Diğer Yazılar