Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş son transfer haberleri - Tosic gidiyor! Yeni golcüde sona doğru - Beşiktaş Haberleri
        2

        Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre; Danny Welbeck başta olmak üzere birkaç golcü transferini görüşmek için İngiltere’ye giden başkan Fikret Orman’ın Sırp stoperi çok isteyen Leicester City ve Everton kulüpleri ile masaya oturduğu öğrenildi.

        3

        Başkan Orman’ın Tosic 32 yaşında olmasına karşın kapıyı 4 milyon pounddan açacağı öğrenilirken oyuncusunu bu rakamı veren kulübe hiç düşünmeden satmayı planladığı kaydedildi.

        4

        Domagoj Vida’nın takıma dahil olmasının ardından Orman’ın Dusko Tosic’i elden çıkarmaya artık daha rahat baktığı belirtildi.

        5

        ‘KOVULMADAN GİTMEM’ DEMİŞTİ

        Daha önce yaptığı açıklamada “Burada kazandığım parayı başka yerde vermezler. O nedenle kovulmadan gitmem!” diyen Dusko Tosic ve menajeri de gelişmeleri yakından takip ediyor...

        6

        Beşiktaş ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve şu anda 1 milyon 250 bin Euro kazanan Tosic’in aynı rakamı vermeleri halinde Everton ya da Leicester’a gitmeyi kabul edeceği gelen bilgiler arasında.

        7

        WELBECK BİTTİ BİTİYOR

        Kurmayları ile birlikte İngiltere’de bulunan başkan Fikret Orman’ın forvet transferi konusunda da bir hayli yol aldığı belirtildi...

        8

        Arsenal’den Giroud ve Danny Welbeck ile Leicester City’den Islam Slimani ve Kelechi Iheanacho için temaslarda bulunan Orman, Welbeck için önemli adımlar attı...

        9

        Arsenal ile yapılan pazarlıklar sonucunda İngiliz oyuncunun kiralanması konusunda İngilizler ile el sıkışıldığı pürüzlerin giderilmesinin ardından transferin açıklanacağı kaydedildi.

        10

        Öte yandan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 'Al al al dönemi bitti, artık sat sat sat dönemi başladı' dedikten sonra siyah-beyazlı kulüp çok önemli bir gelir elde etti. İşte Fikret Orman döneminde satılan en pahalı 10 isim: