Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Oyun Destiny 2 çıkış tarihi, hangi konsollarda ve sistemlerde oynanacak, oyun incelemesi - Teknoloji Haberleri
        1

        Geçtiğimiz hafta PlayStation 4 ve Xbox One için satışa sunulan ve en hızlı çıkış yapan konsol oyunu olan Destiny 2, ilk oyunun sevilen yanlarını iyileştirmekten fazlasını yapıyor.

        2

        Destiny, uzun yıllar Microsoft bünyesinde çalışan Bungie’nin bağımsız olarak geliştirdiği ilk seri.

        3

        Serinin ilk oyunu yalnızca yeni nesil konsollar için geliştirilmişti. Destiny 2 ise buna bir yenilik getirerek PC için de yayınlanacak.

        13

        Bungie sınıflara yeni özellikler ekleyerek, daha dengeli ve zorlayıcı bir rekabet ortamı yaratmayı bilmiş.

        14

        Destiny 2’de birçok farklı oyun modu varken, bunlar arasında her gün yenilenen zorluklar da bulunuyor. Bu sayede oyuncular her gün yeni bir heyecan yaşayabiliyor.

        15

        Rekabetçi mod, tıpkı diğer FPS’lerde olduğu gibi oyuncuları yetenek seviyelerine uygun rakipler ve takım arkadaşlarıyla eşleştiriyor.

        16

        Diğer oyunculara karşı savaşmak istemeyenler ise sinematikler ve ödüller ile bezenmiş senaryo modunu veya görev modlarını tercih edebilirler.

        17

        Destiny 2’de oyuncular sürekli ganimet toplayarak ve karakterlerini geliştirerek diğerlerine üstünlük kurma şansına sahipler.

        18

        Oyunun grafikleri kabul edilebilir seviyede. Bungie, isteyen herkesin oyunu oynayabilmesi için sistem gereksinimlerini çok yüksek tutmamış.