Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Yozgatlı Sezgin Ertürk isimli gurbetçi genç, iki Fransız gencin sözlü tacizi sonrası çıkan kavgada bıçaklanarak yaralandı

        Çiğdem YILMAZ/HABERTÜRK HABER MERKEZİ

        Fransa, 12 kişinin ölümü ile sonuçlanan Charlie Hebdo, saldırısının ardından bu kez de Müslüman gençlere yapılan saldırılar gündeme gelmeye başladı.

        Fransa Bezirers 34'üncü Bölgesi'nde yaşanan dergi saldırısının ardından cuma namazı çıkışında Yozgatlı Sezgin Ertürk isimli gurbetçi genç, iki Fransız gencin sözlü tacizi sonrası çıkan kavgada bıçaklanarak yaralandı.

        Hastanede tedavi altına alınan Sezgin Ertürk, cuma namazı çıkışında kardeş olduklarını öğrendiği iki Fransız gencin İslam'a ve Müslümanlara küfür etmesi sonucu kavga çıktığını söyledi. Yaşanan arbede sırasında Fransız kardeşlerden birinin bıçaklı saldırısı sonucu yaralandığını söyleyen Ertürk, olay sonrası Fransız polisi tarafından yaklaşık 6 saat süren bir sorgulamaya maruz kaldığını ileri sürdü. Ertürk,Türk olduğu için hastanede kendisine yemek ve üzerine örtecek örtü verilmediğini de iddia etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ