Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Diğer Hindistan'da 74 milyon dolarlık düğüne halktan tepki
        2

        Hindistan basınında yer alan haberde, Bollywood yıldızlarının katılacağı düğünün yaklaşık 74 milyon dolara mal olacağı belirtildi.

        3

        LCD ekranlı altın kaplamalı düğün davetiyelerinde, Brahmani'nin göz alıcı kıyafetler giydiği, nişanlısı Rajeev'e de beş beyaz atın eşlik ettiği görülüyor.

        4

        Bangalore Sarayı'ndaki hazırlıkların aylar öncesinde başladığı ve düğün töreninin yapılacağı yerde eski Hindistan tapınaklarını andıran setler kurmaları için Bollywood yönetmenlerinin de çağrıldığı kaydedildi.

        5

        Sarayın girişinde lüks kağnılarla karşılanan davetliler sarayın içine kurulan bir köyde ağırlanıyor.

        6

        Brahmani'nin takılarının 10 milyon dolara, gelinliğinin ise 2 milyon dolara mal olduğu bildirildi.

        7

        Kara parayla mücadele için 500 ve bin rupilik banknotların tedavülden kaldırıldığı ülkede, eski bakanın kızının düğünü "zenginliğin tiksindirici bir şekilde sergilenmesi" olarak değerlendirildi.

        8

        Hindistan Başbakanı Narendra Modi'nin liderliğindeki Hindistan Halk Partisinin (Bharatiya Janata Party) eski bir üyesi olan Reddy, hakkındaki yolsuzluk iddiaları nedeniyle 3 yıl hapiste kalmış ve geçen yıl kefaletle serbest bırakılmıştı.

        9

        Başbakan Modi, 9 Kasım'da ulusal televizyonda yaptığı konuşmasında, 500 ve bin rupilik banknotların artık tedavülde olmayacağı, nakit olarak kullanılamayacağını açıklamıştı.

        10

        Ülkede son 2 yılda yaklaşık 19 milyon dolarlık sahte paraya el konmuştu.