Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Matt Damon ABD'ye başkan mı olacak?

        Güney Amerika rugby takımının kaptanını, bir gangsteri ve bir süper casusu oynadı... Ancak Matt Damon'ı bu kez daha zorlu bir görev bekliyor; ABD başkanlığı...

        Daily Mail'ın haberine göre, Obama'nın eğitim ve dış politikadaki başarısızlıklarını eleştiren Damon'dan etkilenen aktivistler, 40 yaşındaki oyuncunun Ronald Reagan ve Arnold Schwarzenegger gibi benzer örneklerde olduğu gibi siyasete geçebileceğini düşünüyorlar.

        Bu konuda ilk öneri Amerikalı muhalif yönetmen Michael Moore'dan geldi. Damon'ın söylenmesi gerekenleri kimseyi umursamadan söylediğini ve düşüncelerini tutkuyla savunduğunu söyleyen yönetmen Cumhuriyetçilerin bu yolu izleyerek başarı kazandığını da hatırlattı.

        Damon'ın politik aktivizm konusunda uzun bir geçmişi var. Sean Penn ve George Clooney gibi Darfur için yardım çağrısında bulundu ve son olarak öğretmen haklarını savunan konuşmasıyla gündeme geldi.

        'The Departed', 'The Adjustment Bureau', 'Good Will Hunting' gibi filmlerin yıldızı olan Damon en çok 'Bourne' sersindeki casus rolüyle tanınıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ