Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Tigana, Ali Güneş'i kamptan kovdu - Futbol Haberleri

        Fransız hoca Trabzonspor yenilgisinden sorumlu tuttuğu futbolcu ile Demirören'in de katıldığı moral yemeğinde tartıştı. Al eşyalarını ve evine dön diyerek haşladı

        Beşiktaş'ta şok gelişme yaşandı. Teknik direktör Jean Tigana, Trabzoııspor yenilgisinden sorumlu tuttuğu Ali Güneş'i kamptan kovdu. Sürpriz olay şöyle yaşandı: Sezona flaş transferler yaparak UEFA ve ligde başarı isteyen başkan Yıldırım Demirören ve yöneticiler akşam yaptıkları yönetim kurulu toplantısı sonrasında oyuncularla beraber moral yemeği yediler. Yemekte başkan Demirören oyunculara hitaben kısa bir konuşma yaparak, Bu camia sizden bu sezon başarı bekliyor. Hepimiz heyecanlı ve umutluyuz. Biz Trabzon maçını unuttuk. Siz de unutun. Bir kazaydı. Şimdi hedef arka arkaya oynayacağımız zorlu CSKA ve Galatasaray maçlarını kazanmak. Kulağınızı eleştirilere tıkayın ve bizi sevindirin dedi.

        Her şey yolunda giderken yemek sonrası Tigana'nın, bir anda Ali Güneş'i yanına çağırarak, Başkan orada konuşma yaparken sen kalkmış Ko ray ile konuşuyordun. Bu ne demek oluyor. Demek ki sen bizi hiç dinlemiyorsun dediği öğrenildi.

        'SAYGISIZ DEĞİLİM'

        Buna oldukça şaşıran tecrübeli isim ise Tigana'ya yanıt vererek, Hocam siz beni yanlış anlamışsınız. Koray ile hiçbir şey konuşmuyordum. Ben saygısız biri değilim. Sizin dediklerinize katılmıyorum'' diye yanıt verince ipler koptu.

        Tigana, bunun üzerine, Buranın tek patronu benim. Bana katılmıyorsan burada işin yok. Şimdi eşyalarını topla ve evine dön şeklinde konuştuğu belirtildi. Tigana'nın bu oyuncu için sadece bu maçlık mı yoksa uzun süreli bir kadro dışı planı mı kurduğu başkan Yıldırım Demirören ile CSKA maçı sonrası yapacağı toplantıda belli olacak

        VATAN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ