Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Tartıştığı karısını başından vurdu 21 yaşındaki kadın kocası tarafından öldürüldü

        Emrah YILMAZ / HABERTÜRK HABER MERKEZİ

        İzmir'in Karabağlar ilçesinde İdris H., tartıştığı 21 yaşındaki eşi Kezban H.'yi tabancayla başından vurdu. Ardından ağabeyinin yanına gidip "Kezban'ı vurdum" diyen zanlı kaçtı. Bir kız çocuğu annesi genç kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis kaçan katil zanlısının yakalanması için çalışma başlattı.

        Olay dün sabaha karşı saat 03.00 sıralarında Yunus Emre Mahallesi 4211 Sokak 12 numaralı evde meydana geldi. Bir kahvehanede garsonluk yapan İdris H., henüz bilinmeyen bir nedenle eşi Kezban H. ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında evde bulunan tabancayı ateşleyerek eşi Kezban H.'yi başından vurarak ağır yaralayan İdris H., 2 sokak ötedeki ağabeyinin evine giderek eşini vurduğunu söyleyip hızla olay yerinden kaçtı. İdris H.'nin yakınları durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Gelen sağlık ekipleri ilk müdahalesini yaptıkları genç kadını ambulansla Bozyaka'daki İzimr Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Genç kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis İdris H.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

        Kezban H.'nin cesedi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, İdris H.'nin olaydan sonra polise ifade veren ağabeyinin, "Kardeşim bana geldi, 'Kezban'ı vurdum' dedi. Bunun üzerine eve gittiğimde Kezban'ı başından vurulmuş halde buldum" dediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü ve kaçan katil zanlısı İdris H.'nin yakalanması için geniş çaplı araştırma yürütüldüğü bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ