Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 62 yaşındaki taksici, tacizden gözaltına alındı

        Mustafa ŞEKEROĞLU / İSTANBUL

        Beşiktaş Etiler'de akşam saatlerinde yaşanan olay iddialara göre şöyle gelişti: Ticari taksiye binen kadın müşteri, bir süre sonra taksi şoförünün sözlü tacizine uğradı. Ne olduğunu şaşıran kadın müşteri araçtan inmek istedi. Ancak devam eden sözlü tacizler üzerine, polis ekiplerini gören kadın taksiyi durdurup indi. Bağırarak taksiden inen kadın müşteri hemen polis ekiplerine giderek, "Bu taksici bana sözlü tacizde bulundu.Taksiye bindim şoför bana 'Sen benden hoşlanıyorsun' diyerek tacizde bulundu. Şok oldum. Şikayetçiyim" dedi.

        SABIKALI TACİZCİ ÇIKTI

        Kadının şikayeti üzerine polis, aynı zamanda taksinin sahibi olduğu belirlenen taksi şoförü 62 yaşındaki O.R.'yi gözaltına aldı. Etiler Polis Merkezi'ne götürülen O.R.'nin ortaya çıkan kaydı kadın müşteriye ikinci şoku yaşattı. Tacizden bir çok kez polise geldiği belirlenen O.R.'nin 2004 ve 2009 yıllarında kadın müşterilerine cinsel organını göstererek taciz etmekten dolayı 2 kez tutuklandığı ortaya çıktı. O.R.'nin Etiler, Ulus ve Levent'te dolaştığı ve sadece kadın müşteri aldığı belirlendi.

        KADINLAR SOSYAL MEDYADA PAYLAŞMIŞ

        Taksici O.R.'nin, yıllardır sosyal medyada geniş yer aldığı ortaya çıktı. Twitter'de bir çok kadın kullanıcı, O.R. için trafikten men edilmesi için twittler atıyor. Bazı kadın kullanıcıları ise, taksiye binecek kadın müşterilere uyarılarda bulanarak "Dikkat sapıktır. Bu taksiye binmeyin" diye uyarılarda bulunuluyor. Sözlüklerde hakkında sayfalar açılan O.R.'nin trafikten men edilmesi için internette paylaşımlar yapılıyor. Kadınlar, "Bu araca sakın binmeyin" diye uyarılarda bulunarak aracın fotoğrafları ve plakasını yayınlanıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ