Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Eski sevgilinin çiğköfteciye müshilli sabotajı davalık oldu

        GAZETE HABERTÜRK

        Ankara’da yaşayan Hacer G. isimli kadın ayrıldığı sevgilisine kurduğu iddia edilen ilginç tuzak nedeniyle mahkemelik oldu. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hazırladığı iddianameye göre olay şöyle gerçekleşti: Hacer G., Nadir Ş.’ye ait çiğköfte dükkânında 4 gün çalıştı. Bu süre içinde ikili arasında duygusal ilişki yaşandı. Nadir Ş., arasının bozulduğu Hacer G.’nin işine son verdi. Dükkânın kilidini de değiştirdi.

        ÇİLİNGİRE AÇTIRDI

        Bu duruma sinirlenen Hacer G., eski sevgilisinin işyerinin kapısını gece 03.00’te çilingire açtırdı. Ardından da çiğ köfte harcı ile nar ekşisine öksürük şurubu ve müshil, çay ve şekerin içine uyku ilacı, çaydanlığa ise çamaşır suyu koyduktan sonra gazı da açık bırakarak dükkândan ayrıldı. Sabah işyerini açan Nadir Ş., içeride gaz kokusu alınca durumdan şüphelendi, karakola giderek şikâyetçi oldu. İşyerinde bulunan yiyeceklerden alınan numuneler, Keçiören İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Laboratuvarları ile Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Tüketici Güvenliği Laboratuvarları Daire Başkanlığı’nda incelendi. İncelemede, herhangi bir zehirli maddeye rastlanılmadı, ancak gıdaların bozulduğu tespit edildi.

        7 YIL HAPSİ İSTENDİ

        Şüphelinin iddiaları inkâr ettiği belirtilen iddianamede, Hacer G’. “nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etme” ve “mala zarar verme” suçlarından 1 yıl 10 aydan 7 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi. Davanın görülmesine önümüzdeki günlerde başlanacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ