Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Seri hırsız, parfüm merakının kurbanı oldu

        Yusuf DOĞAN / GAZETE HABERTÜRK

        İstanbul’da bir hırsız, son aylarda lüks araç sahiplerini canından bezdirdi. ‘Zengin’ semtleri hedef seçen hırsızın hem çaldıkları hem de yöntemi farklıydı. Son model lüks otomobillerin piyasa değeri 2 bin TL’den başlayan aynalarıyla 8-9 bin TL olan hava yastıklarını söküp yedek parça olarak piyasaya sattı.

        Son 3 ayda 241 otomobili soyan zanlıya ulaşmak için polis ekipleri seferber oldu. Girdiği 240 otomobilde de parmak izi bırakmayan seri hırsız, her işinde farklı kiralık araçlar kullandığı için yakalanamadı. Ancak soyduğu son otomobilde bir parfüm şişesini tuttu ve parmak izi bıraktı. Bu ipucundan yola çıkan polis, failin cezaevi firarisi Ercan Tokyar olduğunu belirledi.

        410 KAMERA İNCELENDİ

        Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü hırsızı yakalamak için özel ekip kurdu. Asayiş Büro ekipleri tam 410 MOBESE ve güvenlik kamerası görüntüsünü inceledi. En son Şişli’deki bir alışveriş merkezine gittiği belirlendi. Tüm kapıları tutan polis, Ercan Tokyar’ı alışveriş merkezinden çıktığı anda yakaladı. Polise sahte kimlik gösteren Tokyar tutuklandı. Polis şimdi suç ortağı 2 şüphelinin peşine düştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ