Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin tutuklandı

        Serhat ALAATTİNOĞLU-Mustafa ŞEKEROĞLU-Hayati ARIGAN / İSTANBUL

        Beşiktaş'ta trafik ekibine ait bir polis aracı ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 polis şehit oldu, 1 polis de ağır yaralandı. Polis aracı ile çarpışan otomobilin sürücüsünün ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin olduğu ortaya çıktı. Alkollü olduğu belirlenen Çetin, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

        KAZANIN ARDINDAN KAN ÖRNEĞİ VERMEMEK İÇİN DİRENDİ

        Rüzgar Çetin'in kazanın ardından kan örneği vermek istemediği ortaya çıktı. Polis olayın ardından alkollü olup olmadığının tespiti için Çetin'den kan örneği almak istedi. Ancak Rüzgar Çetin buna direndi. Daha sonra kan örneği alındı. Yapılan tetkikte Çetin'in kanında yasal sınır olan 0.50 promilin iki katından fazla alkol olduğu tespit edildi.

        TUTUKLANDI

        Adliye çıkışında kendisini bekleyen basın mensuplarına çok üzgün olduğunu söyleyen Çetin, alkollü olup olmadığı yönünde sorulan soruyu ise cevapsız bıraktı. Çetin, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

        OLAY

        Çırağan Caddesi Ortaköy yönünde seyir halinde bulunan 34 A 4342 plakalı trafik polisi aracı, karşı yönden gelen 34 RUZ 27 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle savrularak kaldırma çıkan polis aracı, yol kenarındaki demir parmaklıklara çarparak durdu.

        YARALI POLİS MEMURU HASTANEDE ŞEHİT OLDU

        Araçta bulunan iki polis memurundan biri dışarı fırlayarak diğeri ise sıkışarak ağır yaralandı. Araçtan fırlayan polis memuru İsmet Fatih Alagöz, kaldırıldığı Acıbadem Fulya Hastanesi'nde şehit oldu. Aracın sürücü kısmında sıkışan diğer polis memuru, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldıktan sonra Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

        MOBESE KAMERALARI İNCELEMEYE ALINDI

        Öte yandan polis, kaza sonrasında Çırağan Caddesi'ni çift yönlü olarak trafiğe kapattı. Olay yeri inceleme ekipleri, otomobil ve çevresinde inceleme yapıp, kaza yerini fotoğrafladı. Çevrede bulunan mobese kameraları da incelemeye alındı. Kaza yapan araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından cadde yeniden trafiğe açıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ