Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Osmancık ilçesinde yaralı köpeği çöp kamyonunda preslediler

        Çorum'un Osmancık ilçesinde tabanca ile vurularak yaralanan sokak köpeğini yol ortasından kaldırmak için gelen çöpçüler, acı içerisinde havlayan köpeği çöp kamyonuna atarak götürdüler. Yaralı köpek çöp kamyonuna atılırken, skandal olay cep telefonu kamerası ilekaydedildi.

        Çorum Radyo Televizyonu'nun haberine göre olay Çorum'un Osmancık ilçesinde meydana geldi. Osmancık İlkokulu yakınındaki çöp konteynırı yanında bulunan sokak köpeği tabancayla ateş edilerek yaralandı.

        Yaralı köpek yol ortasında kalırken çevredeki vatandaşlar olayı polise bildirdi. Polis, şehir içerisinde silah kullanılması nedeniyle soruşturma başlattı. Bu sırada yaralı köpeğin öldüğü zannedilerek Osmancık Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine haber verildi. Bir süre sonra köpeğin ölmediği anlaşıldı.

        Çöp kamyonu ile olay yerine gelen temizlik işleri müdürlüğü ekipleri köpeğin acı içerisinde havlamasına aldırış etmeden, köpeği yol ortasından kaldırarak çöp kamyonunun pres bölümüne attı. Bu sırada bir vatandaş o anları cep telefonu kamerası ile kaydetti. Köpeği çöp kamyonuna atan temizlik işçileri daha sonra çöp kamyonu ile olay yerinden ayrıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ