Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kocaeli'de cenazeler karıştı

        Çayırova Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, 85 yaşında hayatını kaybeden Mehmet Sönmez'in cenazesini Kastamonu Pınarbaşı Çavuş Köyü'ne, Remziye Çakıcı'nın cenazesini ise Düzce'ye göndermek için hazırlık yaptı. Ancak, yapılan hata sonucu Mehmet Sönmez'in cenazesi Düzce'ye götürülmek üzere yola çıktı.

        Bu sırada, Çayırova Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü'ne gelen Mehmet Sönmez'in kız kardeşi ağabeyinin son kez yüzünü görmek istediğini söyledi. Bunun üzerine cenazenin yüzü açılıp, kadın yüzü görülünce şoke oldu. Cenazelerin karıştığı belirlenince yolda ilerlemekte olan cenaze aracının sürücüsüne haber verilerek geri dönmesi istendi. Cenazeler daha sonra yakınlarına teslim edildi.

        Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Cenaze hizmetleri en iddialı olduğumuz hizmet konularındandı. Fakat sakınan göze çöp batar misali böyle bir yanlışlık yapıldığını öğrendik. Cenazelerdeki yanlışlık tespit edilir edilmez araç hemen aranarak Kocaeli sınırlarını çıkmadan geri çevrilmiş yanlışlık düzeltilmiştir. Böyle bir hata olduğu için çok üzgünüz. Konuyla ilgili bir daha böyle bir olay yaşanmaması için tedbirlerin artırılması için gerekli talimatı verdim" dedi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ