Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Trabzon'da alkol masasında tartıştığı ev arkadaşını, başına piknik tüpüyle vurarak öldürdü

        Enis YILDIRIM/TRABZON

        Trabzon'da evinde ölü bulunan "Boncuk Engin" lakabıyla tanınan Engin Polat'ın (57) katil zanlısı olarak ev arkadaşı Tamer A.(22) gözaltına alındı. Sorgusunda "Bana küfretti. Sarhoştum ve kendimi kaybettim. Piknik tüpüyle vurdum" dediği öğrenilen Tamer A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Trabzon'un Esentepe Mahallesi'nde önceki gün evinde ölü bulunan Engin Polat'ın katilinin ev arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Trabzon'da işe gitmediği için çalışma arkadaşları tarafından aranan Engin Polat'a ulaşılamadı. Bunun üzerine Ö.A., 407 nolu sokakta yaşayan Engin Polat'ın evine gitti. Kapının açık olduğunu gören ve eve giren Ö.A., Polat'ın kanlar içerisindeki cesedi ile karşılaştı. Ö.A., polisi arayarak ihbarda bulundu. Oay yerine ulaşan cinayet masası dedektifleri, Engin Polat'ın katilinin izini sürmeye başladı. Evde alkol alındığını tespit eden dedektifler, Polat'ın, zaman zaman aynı evde kalan Tamer A. ile buluştuğunu ortaya çıkardı.

        SORGUDA SUÇUNU İTİRAF ETTİ

        Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı cinayet masası dedektifleri tarafından gözaltına alınan Tamer A., sorguda cinayeti itiraf etti. Birlikte alkol aldıkları sırada Polat'ın kendisine küfür ettiğini ve büyük bir odun parçasıyla sırtına vurduğunu ileri süren Tamer A., sarhoş olduğu için kendisini kaybettiğini ve piknik tüpüyle arkadaşına vurduğunu söylediği öğrenildi.

        PİKNİK TÜPÜYLE BAŞINA VURDU

        Tamer A.'nın kavga ettiği Engin Polat'ın başına piknik tüpüyle 5-6 kez vurduğu ortaya çıktı. Cinayet masası dedektifleri tarafından ifadesi alınan Tamer A., nöbetçi savcılığa çıkarıldı. Mahkemeye sevk edilen Tamer A., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Bu arada Engin Polat'ın Adli Tıp Kurumu raporuna göre kafasında darbeye bağlı olarak büyük bir çökmeler olduğu ve beyin kanaması sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ