Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul'da eski iş yerinden alacağını tahsil edemeyen Emrah Ö., eski patronu Servet Kutlu'yu öldürdü

        Mustafa ŞEKEROĞLU / İSTANBUL

        Olay, geçen çarşamba gecesi İstanbul Tuzla Merkez Mahallesi'nde meydana geldi. Evli ve 2 çocuk babası olan Servet Kutlu (47), saat 01.30 sıralarında evine girerken tabancayla öldürüldü. Kafe işletmeciliği ve gayrimenkul danışmanlığı yapan Kutlu'nun ailesi, silah sesleri üzerine dışarıya çıktı. Kutlu, olay yerinde hayatını kaybederken, Asayiş Şube Müdürlüğü soruşturma başlattı.

        Cinayet Masası ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışırken 45 yaşındaki Erkan Ö., polis merkezine giderek teslim oldu. Şüpheli, sorgulanmak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

        Polisin yaptığı araştırmada cinayetin nedeni de ortaya çıktı. İddiaya göre, Emrah Ö. 3 yıl önce çalıştığı Servet Kutlu'nun yanından ayrıldı. Bu ayrılıktan sonra Emrah Ö., bir miktar para aldı ama bir miktar alacağı da Servet Kutlu'da kaldı. İkili arasında yaşanan alacak verecek meselesi 3 yıl geçmesine rağmen çözülemedi. Emrah Ö. olay günü son kez Kutlu'nun i iş yerine gitti.

        Kutlu, Emrah Ö. ile görüşmek istemeyince ipler koptu. Emrah Ö., bu görüşme talebinin ardından Kutlu'nun evinin önüne giderek pusuda bekledi. Kutlu'nun eve gece yarısı eve gelmesiyle cinayet işlendi. Soruşturmanın ardından zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        VURULMA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

        Otomobiliyle evinin önüne gelen Servet Kutlu'nun, aracın kapısını açıp indikten kısa süre sonra vurularak yere yığılması güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ