Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Balıkesir Edremit'te iki grup arasındaki kavgada 1 ölü 2 ağır yaralı

        Balıkesir'inEdremit ilçesinde, Zeytinli Rock Festivali'nin yapıldığı alanın yakınında iki grup arasında çıkan kavgada bıçaklanan 3 kişiden 1'i yaşamını yitirirken, diğer 2'si ağır yaralandı. Polis olayın ardından kaçan şüphelilerden birini yakalayıp, gözaltına aldı.

        Altınkum Mahallesi'nde, Zeytinli Rock Festivali'nin yapıldığı alanın önünde, dün saat 01.30 sıralarında, iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı.

        Kavga sırasında, üç kişi bir anda kanlar içinde yerde kaldı. Yaralılara ilk müdahaleyi Rock Festivali için gelen ve tesadüfen olay yerinin yakınında bulunan bir sağlık teknisyeni yaptı.

        19 YAŞINDAKİ GENÇ, KALBİNDEN BIÇAKLANARAK HAYATINI KAYBETTİ

        Kalbine bıçak darbesi geldiği belirlenen yaralılardan 19 yaşındaki Taner Tabuz, olay yerinde yaşamını yitirirken, yaralanan T.T. ve T.B. ise ambulansla Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı.

        Kalbinden bıçaklanan Taner Tabuz olay yerinde hayatını kaybetti
        Kalbinden bıçaklanan Taner Tabuz olay yerinde hayatını kaybetti

        Yaralıların durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi. Polis, olayın ardından kaçan şüphelilerden 17 yaşındaki A.T.'yi yakalayıp, gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

        Festival alanın önünde yaşanan bu olay, festivale gelen rock müziği tutkunlarını rahatsız etti.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ