Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem "Polis gördüm mü sevişmek istiyorum"

        İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Vatan Caddesi’ndeki binasının garajında Hassas Bölgeleri Koruma Şubesi’nde görevli polis memurları ile grup seks yaparken basılan Şaize A, Hürriyet’e konuştu. Şaize A. "Polis gördüm mü dayanamıyorum. Sevişmek istiyorum. Kendimi bildim bileli bu durum böyle" dedi.

        MOBESE kameraları tarafından tespit edilen "garajda grup seks" olayının ardından İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah’ın talimatıyla 1 yılını doldurmayan polis memurları A.S, E.T, E.A, H.K. ve M.İ. ile 15 yıllık polis memuru A.K. açığa alındı.

        Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürü Ali Kara da sürgün ve kızak yeri olarak bilinen Çarşamba Karakolu’ndaki AR-GE çalışma grubuna atandı. Fatih Cumhuriyet Başsavcılığı da seks skandalına karışan polis memurları hakkında soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında polis memurları ile birlikte yakalanan Şaize A. önceki gün ifade vermesi için polis nezaretinde Fatih Cumhuriyet Savcılığı’na getirildi.

        İKİSİYLE AYNI ANDA

        Emniyetteki grup seks skandalının kahramanı Şaize A. olay gününü şöyle anlattı:

        "Geç saatlerde emniyet müdürlüğüne gittim. Nöbet tutan polislerin yanına geçtim. Polisleri görünce ateşlendim. Onlarla bir süre konuştum. Sonra onları tahrik ettim. Benimle birlikte olmaları için ikna ettim. Emniyetin garajında bir minibüsün içinde polis memurlarından biri ile birlikte oldum. Daha sonra ikisi ile aynı anda birlikte oldum. Diğerlerine sıra gelmeden basıldık."

        Polis hayranı olduğunu söyleyen Şaize A, "Polis elbiseli birini gördüm mü dayanamıyorum. Sevişmek istiyorum. Kendimi bildim bileli bu durum böyle" diye konuştu.

        OTELDE YAŞIYORUM

        Ailesinde polis bulunmadığını söyleyen ve geçimini evlere temizliğe giderek kazandığını belirten Şaize A, otelde yaşadığını anlattı. Akli dengesinin yerinde olduğunu belirten Şaize A, psikolojik tedavi görmediğini söyledi. Polis memurlarının açığa alınmasına çok üzüldüğünü de belirten Şaize A, "Savcıya polis memurlarını kurtarmak için önce yalan söyledim. Onlarla birlikte olmadığımı ifade ettim. Savcı yalan söylersem beni tutuklayacağını söyledi. Kamera kayıtları varmış. Ben de doğruyu söylemek zorunda kaldım" dedi.

        Çıplak dolaştım

        Seks skandalının kahramanı Şaize A., birlikte olduğu polis memurlarının prezervatif kullanmadığını belirterek emniyetin garajında bir süre çıplak dolaştığını da söyledi. Polis yetkilileri Şaize A’nın daha önce 2 kez intihar girişiminde bulunduğunu belirtti. Olay, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah’ın çok kızmasına neden olmuştu. Cerrah, seks skandalına adı karışan 6 polis memurunu hemen yanına çağırmış ve açığa alınmalarını istemişti. Haklarında idari soruşturma başlatılan polislerin silah, rozet ve kimlikleri de alındı.

        Hürriyet / Toygun Atilla

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ