Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Spora gelen genç 2 hocayı öldürdü, istanbul, maltepe, cinayet

        Turan ARSLANOĞLU-Nihat ULUDAĞ AHT

        İstanbul Maltepe'de Tekvando Federasyonu Teknik Kurulu Üyesi ve Milli Takım antrenörlerinden Ahmet Sarı ile işlettiği spor salonunda fitness hocası olan Emrah Kaygusuz park tartışması sonucunda Burçin Eren adlı bir kişi tarafından vurularak öldürüldü.

        Maltepe Altayçeşme Mahallesi Saldıray Sokak Yankee Spor Salonu önünde önceki akşam meydana gelen olay şöyle gelişti: Tekvando Federasyonu Teknik Kurulu Üyesi olan, Milli Takım antrenörü ve Samandıra Lisesi'nde beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan Ahmet Sarı, işletmecisi olduğu spor salonunun önünde tekvandocu eşi Arzu Kaygusuz ile fitness hocası Emrah Kaygusuz'la sohbet etmeye başladı. Bu sırada aynı binada oturan Burçin Eren, geldiği otomobilini spor salonunun önüne park etti. Ahmet Sarı, Eren'İ otomobili otoparka park etmesi için uyardı. Çıkan tartışmaya rağmen Eren otomobilini olduğu yerde bırakıp evine çıktı. Ancak kısa süre sonra aşağıya indi. Bu sırada Sarı tarafından otomobilinin sileceklerinin havaya kaldırıldığını gördü. İkinci kez tartışma çıktı. Eren bir kez daha evine gitti ve silahını alıp döndü. Spor salonu önünde oturan Ahmet Sarı ve Emrah Kaygusuz'a kurşun yağdırdı. Ardından da otomobiline binerek kaçtı.

        Arzu Kaygusuz hemen polis ve ambulans çağırdı. 4 kurşun isabet eden Ahmet Sarı(46) yolda, bir kurşun isabet eden Emrah Kaygusuz(33) ise hastanede hayatını kaybetti.

        Olay sonrası hastaneye akın eden çok sayıda tekvandocu gözyaşlarını tutamadı. Ahmet Sarı'nın yakınlarından Murat Akın, "Ufacık bir araba mevzusu. Fiilen bir kavga bile yok, sadece tartışma. Arabasını park edince hoca uyarmış. O da silahını evinden alıp rastgele ateş açmış" dedi. Polis olayın ardından kaçan Burçin Eren'i arıyor.

        ÇOK SAYIDA ULUSLARARASI MADALYA SAHİBİYDİ

        Park meselesi yüzünden öldürülen Ahmet Sarı, Milli Takım Teknik Yapı Antrenörü. Eski milli sporcu olan Sarı, çok sayıda uluslarası madalya sahibi bir isim. Aynı zamanda Avrupa Şampiyonası'na çok sayıda derece alan öğrenci yetiştirdi. Eşi Gamze Sarı da milli tekvandocu. 2 çocuk babası olan Sarı, ayrıca Samandıra Lİsesi'nde Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev yapıyordu.

        YAN YANA GÖMÜLDÜLER

        SArı ile aynı kaderi paylaşan Emrah Kaygusuz ise Ahmet SArı'nın aynı zamanda öğrencisi.

        Emrah Kaygusuz, Fikirtepe Bayraktar Camii'nde, Ahmet Sarı ise Küçükyalı Altıntepe Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazlarının ardından Pendik Kurtköy Yeni Şıhlı MEzarlığı'na yan yana toprağa verildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ