Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Şehit eşinin kamuflajını giydi

        Afyonkarahisar'da askeri mühimmat deposunun patlaması sonucu şehit düşen 25 askerin içerisinde bulunan Ordulu 34 yaşındaki Uzman Çavuş Cüneyt Akkuş’un ailesi şehitlerinin naaşını alamadan evlerine döndüler.

        Afyon’da patlama haberini alır almaz Ordu’dan Afyon’a giden Cüneyt Akkuş’un babası Hasan ve annesi Türkan Akkuş, Afyon'daki evlerinde bulunan Akkuş’un eşi Songül, oğulları Hasan Mert (8) ile Enver Efe (1) isimli çocukları ile Ordu Yeni Mahalle adresindeki evlerine şehitlerinin naaşını alamadan döndüler.

        Şehitler DNA testi için Ankara’da bulunurken, Cüneyt Akkuş’un baba evinde sevenleri şehitlerini gözyaşları içinde beklemeye devam ediyor. Cüneyt Akkuş’un yakın akrabalarının yanı sıra çok sayıda Ordulu baba evinin önünde bekliyor. Ankara’da beklemek yerine Ordu’daki evlerine dönen anne, baba, eş ve çocuklar ile bazı yakın akrabalar fenalık geçirirken, bir yaşındaki Enver Efe hiçbir şeyden habersiz etrafa gülücük saçtı.

        “KUZULARIM YETİM KALDI”

        Şehit Uzman Çavuş Cüneyt Akkuş’un eşi Songül Akkuş, evlerinin önüne eşinin kamuflajı ile gelirken, anneannesine sarılarak, "Konuşmadı, anneanne çok ağladı. Dayanamam anneanne. Kuzularım yetim kaldı. Cayır cayır patlattılar. Nasıl derim, nasıl derim Afyon’u salladılar. Bu acı çok zor anam" diyerek ağıtlar yaktı.

        Evin önünde çok sayıda kişi fenalık geçirirken, burada hazır bulunan 112 ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldı.

        Şehit yakınları ayakta zorlukla dururken İl Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şeref Çakmak, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Akyol, Orduspor Basın Sözcüsü Levent Yıldırım da evin önüne gelerek ailelere taziyede bulundu.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ