Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Yurttan kaçan 15 yaşındaki küçük kız, 100 kişinin tecavüzüne uğradı...

        HABERTÜRK TV HABER KOORDİNATÖRÜ ABDULLAH KILIÇ'IN HABERİ

        Türkiye, bu tecavüz olayıyla çalkalanıyor. Henüz 15 yaşındayken kaldığı yetiştirme yurdundan kaçan

        D.M., üç ay boyunca yaklaşık yüz kişinin tecavüzüne uğradı. D.M psikolojik destek alırken, tecavüzle suçlanan kişiler ise yarın mahkemeye çıkarılacak.

        2,5 yıldır kaldığı İstanbul Bahçelievler'deki Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan 1997 doğumlu D.M. hakkında, yurttan izinsiz ayrıldığı, yurttaki disiplin dışı tutum ve davranışlarından dolayı tutanak tutuldu ve başka yurda gönderilmesine karar verildi. Bu haberi duyan D.M, 13.08.2012 tarihinde yurttan kaçtı. Alkol ve uyuşturucu batağına düşen D.M.'nin yurttan kaçtığı 3 aylık süreç içerisinde başına gelmeyen kalmadı. Küçük kız yaklaşık 100 kişiyle para karşılığında cinsel ilişkiye girdi.

        ŞANTAJLA UYUŞTURUCU VE ALKOLE ALIŞTIRILDI

        Gittiği bir fotoğraf stüdyosunda fotoğrafının çekilmesi bahanesiyle soyuldu. Çekilen fotoğrafları ve video daha sonra tehdit ve şantaj amaçlı kullanılmaya başlandı. Burada uyuşturucu ve alkole alıştırılan D.M, çaresizce istenilen şeyleri yapmaya başladı.

        TANIŞTIĞI KADIN TARAFINDAN PARA KARŞILIĞINDA PAZARLANMIŞ

        İddiaya göre, D.M., Zeytinburnu’nda tanıştığı G.Y. adlı bir kadın tarafından 30 ile 100 lira arasında erkeklere pazarlanmaya başladı. Kaçmaması için de cinsel ilişki için gittiği yerlerde D.M’ye G.Y’nin erkek yeğeni F. isimli bir genç eşlik ediyordu.

        8 KİŞİ TUTUKLANDI

        Gidecek yeri olmayan ve yurda da geri dönemeyen D.M’nin son müşterisi ise C. adlı bir polisti. G.Y, küçük kızı C. ile ilişkiye girmesi gerektiğini söyledi. C., bu sırada bir fırsatını bulup Zeytinburnu Emniyet Müdürlüğü’ne başvurdu. Polis, hemen D.M.’nin ifadeleri doğrultusunda soruşturma başlattı. Savcılık izniyle D.M’yi ilişkiye zorlayan ve onla ilişkiye giren isimleri gözaltına aldı. Gözaltına alınan isimlerin birçoğu para karşılığı D.M ile ilişkiye girdiğini kabul etti. 8’i tutuklandı.

        Yaklaşık üç aylık süre içerisinde pek çok erkeğin cinsel istismarına uğrayan D.M.’nin ruh sağlığı bozuldu. Halen psikolojik tedavi gören D.M’nin duruşması yarın Bakırköy 4’üncü sulh Ceza Mahkemesi’nde görülecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ