Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul Sarıyer'de Doğan marka otomobil ile Porsche'nin kazası... Sürücü olay yerinde ağladı...

        AHT MUHABİRİ ENGİN BELLİ'NİN HABERİ

        İstanbul Sarıyer'de yaşanan bir trafik kazası sonrasında trajikomik anlar yaşandı. İşadamı Bülent Karani'nin eşi Ela Tapan Karani, önceki gün öğlen saatlerinde Porsche marka otomobiliyle sahil yolundan evine gitmek isteti. Beraberinde iki kızı da bulunan Karani'nin lüks aracının önüne, Sabancı Caddesi üzerinde iken Bilal Uslu kullandığı Doğan marka otomobilin direksiyonunu kırdı.

        Yaşanan kazada Karani'nin 5 yaşındaki kızı hafif şekilde yaralandı. Bilal Uslu'nun ise kolunda sıyrıklar meydana geldi. Uslu, tedavi için Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti. Ancak asıl şoku Emirgan Polis Merkezine kaza raporu almak için gittiğinde yaşadı.

        OTURUP AĞLADI

        Kazada 'asli kusurlu' olarak belirlenen Uslu'ya Porsche marka araca 200 bin TL zarar verdiği bildirildi. Uslu, Karani'den özür dilediyse de affedilmedi. İki arkadaşıyla çıktığı sahil gezisi kabusa dönen Uslu, gözyaşları içinde "Aracımın kaskosu ve sigortası yok. Ben otomobilimi satsam bile hasarı ödeyemem" dedi. Uslu, Karani tarafından affedilmez ise 200 bin TL ödeyecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ