Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde karayoluna patlayıcı tuzaklamak isteyen PKK'lılar ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 1 PKK'lı öldürüldü. Olay yerinde yapılan aramada, A-4 plastik patlayıcı, patlamada kullanılmak için hazırlanan tüpler, patlayıcı

        Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde karayoluna patlayıcı tuzaklamak isteyen PKK'lılar ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 1 PKK'lı öldürüldü. Olay yerinde yapılan aramada, A-4 plastik patlayıcı, patlamada kullanılmak için hazırlanan tüpler, patlayıcı malzemeleri, telsiz ve sırt çantaları ele geçirildi.

        Biksi ağır makinalı silah ele geçirildi

        Diyarbakır-Bingöl karayolunda bulunan Lice İlçesi'nin Serince Köyü yol ayrımında, yolu kazıp patlayıcı yerleştirmek isteyen 4 PKK'lıyı gören vatandaşlar, durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Bölgeye zırhlı araçlarla giden güvenlik güçleri ve PKK'lılar arasında çatışma çıktı. Çatışmada, 1 PKK'lı öldülürken, üzerinden Biksi ağır makinalı silah ele geçirildi. Diğer PKK'lılar geçenin karanlığından yararlanarak kaçtı.

        Operasyon devam ediyor!

        Kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için operasyonlar hava destekli olarak sürdürülüyor.

        AJANSLAR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ