Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Antalya'da kask takmadığı için kesilen trafik cezasını ödemeye giden genç, aynı motosikletle kaza geçirip yaşamını yitirdi.

        Soner ÖZCAN/ ANTALYA (AHT)

        Kaza, bugün saat 09:00 sıralarında Meydan altgeçidinde meydana geldi. Teomanpaşa Mahallesi'nde fırıncılık yapan 19 yaşındaki Ümit Yılmış, kask takmadığı için kesilen trafik cezası ödemek için iş arkadaşı Abdülselim İzci'yle birlikte, motosikletle Trafik Şube Müdürlüğü'ne doğru yola çıktı.

        Lara istikametine giden Yılmış, Meydan altgeçidinde virajı alamayarak bariyerlere çarptı. Yılmış ve İzci motosikletle birlikte metrelerce sürüklendi. Kazayı gören diğer sürücüler, sağlık görevlileri ve polisi aradı. Kanlar içinde yerde yatan Ümit Yılmış'ı kontrol eden sağlık görevlileri, talihsiz gencin yaşamını yitirdiğini belirledi. Ağır yaralı olan Abdülselim İzci ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Acı haberi alıp olay yerine gelen Yılmış'ın mesai arkadaşları, arkadaşlarının kanlar içerisindeki cesedini görünce sinir krizi geçirdi. Yılmış'ın cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı, motosikleti ise çekiciye konulup götürüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ