Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa "Biz evdeyken de kızımla ilişkiye giriyordu" Türkiye'yi sarsan iğrenç olayda anne konuştu Antalya'da babanın kızına tecavüz ettiği iddiası Kızına 14 yaşından beri tecavüz ediyormuş

        Soner ÖZCAN/HABERTÜRK

        Antalya'da 20 yaşındaki kızı H.E.'ye tecavüz ettiği ve kızından olan 3 bebeği öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan 46 yaşındaki E.E.'nin emniyetteki ifadesi dehşete düşürdü. Öz kızına 14 yaşından beri tecavüz ettiğini itiraf eden E.E., kızı H.E.'nin 6 yılda 3 kez doğum yaptığını söyledi. 5 aylıkken ölü olarak doğan bir bebeği evlerinin bahçesine gömdüklerini anlatan E.E., biri kız ve biri erkek olan diğer iki bebeği ise sokağa bıraktığını ifade etti. E.E., bebekleri tam olarak nereye bıraktığını ise söylemedi.

        "BİZ EVDEYKEN İLİŞKİYE GİRİYORDU"

        Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde ifadeleri alınan anne C.E. (44) ile 20 yaşındaki H.E. de benzer ifadeler verdi. Tecavüzü doğrulayan anne C.E.'nin, "Her gün akşam içip bize şiddet uyguluyordu. Biz evdeyken de kızımla ilişkiye giriyordu. Korktuğum için kimseye bir şey söyleyemedim. Çünkü bizi tehdit ediyordu" dediği öğrenildi. Yıllardır babasının tecavüzüne uğrayan H.E.'nin de korktuğu için yaşadıklarını kimseye anlatamadığını söylediği ifade edildi.

        'ADAM ÖLDÜRME' SUÇLAMASI

        Emniyetteki ifadeleri tamamlanan baba E.E., ‘çocuğun cinsel istismarı ve kasten adam öldürme', anne C.E. ile 20 yaşındaki H.E. ise ‘kasten adam öldürmeye yardım ve suçu gizleme' suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi.

        "13 YAŞINDAKİ KIZINI DA TACİZ ETTİ" İDDİASI

        Öte yandan emniyete götürülen ailenin 10 ve 13 yaşındaki iki çocuğunun da pedagog eşliğinde konuyla ilgili ifadeleri alındı. 13 yaşındaki A.'nın, babasının kendisine de tacizde bulunduğunu söylediği belirtildi. Ancak doktor kontrolünden geçirilen A.E.'nin taciz ve tecavüze uğradığı yönünde bir bulguya rastlanamadığı öğrenildi. İki çocuk daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı yurda yerleştirildi.

        BAHÇEDEKİ KAZIDA CESET BULUNAMADI

        Korkunç olay önceki gün ailenin bir komşusunun ihbarıyla ortaya çıkmıştı. İsmi gizli tutulan komşu, polisi arayarak Kepez ilçesi Habibler Mahallesi 5642 sokakta yaşayan E.E.'nin öz kızına tecavüz ettiğini ve kızından olan bebeği evlerinin bahçesine gömdüğünü söylemişti. İhbar üzerine ailenin yaşadığı gecekonduya baskın yapan polis, inşaatlarda boyacılık yapan E.E., eşi C.E. ve tecavüze uğradığı iddia edilen H.E.'yi gözaltına almıştı. Zanlıların ifadeleri doğrultusunda dün (çarşamba) öğleden sonra evin bahçesinde gömülen bebeği bulmak üzere yaklaşık 5 saat süren kazı çalışmasında bir şey bulunamadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ