Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Instagram'dan reklam yapan ünlüler, Ünlülerin Instagram'dan yaptığı reklamlar
        1

        Sosyal medyada her geçen gün kullanıcı sayısının artması farklı bir dijital pazarlama alanı yarattı.

        2

        Fotoğraf paylaşım uygulaması olan Instagram'ı aktif olarak kullanan ünlülere hediye yağıyor. Ünlüler de kendilerine gelen bu hediyeleri markanın Instagram hesabını paylaşarak reklamını yapıyor.

        3

        Bu isimlerin başında ise Demet Akalın geliyor. Ünlü şarkıcı 1,5 milyona yakın takipçisiyle markaların ulaşmak istediği ilk kişilerden...

        4

        Özellikle kızı Hira'nın doğduğu dönemde kendisine gelen hediyeleri geri çevirmeyen Akalın pekçok bebek giyim markasının paylaşımları yapmıştı. Parayı çok sevdiğini söylemekten kaçınmayan Demet Akalın'ın paylaşım başına 8 bin TL aldığı iddia edilmişti.

        5

        Demet Akalın'dan sonra gelen isim ise, doğum yapmaya hazırlanan güzel sunucu Ece Erken...

        6

        4 aylık hamile olan Erken, son günlerde doğacak bebeğine gelen hediyeleri Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmiyor. 500 bine yakın takipçisi olan ünlü sunucu tanıtım konusunda eşi Serkan Uçar'a da destek veriyor.

        7

        960 bin takipçisi olan güzel sunucu Burcu Esmersoy'u bu konuda saymazsak olmaz...

        8

        Esmersoy, ayakkabıdan, aksesuara gittiği spor salonundan içtiği kahveye kadar pekçok ürünü tanıtıyor. Güzel sunucunun bunun için para almadığı gelen hediyeleri nezaketten Instagram hesabına taşıdığı söyleniyor.

        9

        Moda ve kozmetik sektöründe akla gelen isimlerden biri de milli futbolcu Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber.

        10

        Modayla yakından ilgilinen Reçber, kozmetik ürünlerinden, kuaförüne ve hatta doğum günü pastasına kadar, kendine gelen pekçok hediyenin reklamını Instagram sayfasına taşıyor. Reçber'in 160 bin takipçisi bulunuyor.

        11

        745 bin takipçisi bulunan, Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapılı da kendine gelen hediyeleri sosyal medyaya taşıyan ünlülerden.

        12

        En çok hediye yollanan isimler arasında bulunan Buse Terim bunu sosyal medyayı çok sık kullanmasına borçlu. Moda sektörüyle içli dışlı olan Terim hediye yollayan markaların hatrını kırmıyor.