Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Ayça Varlıer'i nasıl bilirsiniz?

        Oyunculuğu, şarkıcılığı ve hayvanseverliği hakkında bildiklerimizin çok az bir kısmı, gerisini ise yakınları anlatıyor... Kendisi için “İçimde kopuyor fırtınalar ama pek belli etmiyorum” diyen Ayça Varlıer, üretmenin kendisine iyi geldiğini söylüyor

        MEHMET TEOMAN / SÖZ YAZARI, MENAJER, YAPIMCI:

        “Yaklaşık dokuz yıl önce tanıştığımızda; ‘İşte aradığın sanatçı profili bu’ dedim kendime. Bir öğle sonrası o ilk buluşmamızda akşama kadar öngördüğüm tasarılarımı, planlarımı, düşüncelerimi anlattım Ayça’ya; o güzel gözlerini kocaman açıp dikkatle beni dinledikten sonra; ‘Tam da benim düşüncelerimi dile getirdiniz’ dedi heyecanla. Ayça tek bir proje ile yetinemeyecek kadar dolu, hevesli ve telaşlıydı; üstelik müzikal provaları, tiyatro çalışmaları, dizi çekimleri ve benim sahneye koymaya çalıştığım Beyoğlu’nda Coco Sokak Cabaret’te başrolü üstlenmesiyle albüme dair projemizi durmadan ertelemek zorunda kaldık! Bitmez tükenmez enerjisi ve çocuksu ama kaliteli istekleri sayesinde, diziden diziye, tiyatrodan tiyatroya, bin bir çeşit sanat etkinlikleri ve festivallere koşuşturmaları arasına albüm kayıtlarını da sıkıştırdı bir süre önce. Şaşkınlıkla ‘pes artık’ dedim kendi kendime! Ayça’yı üç kelimeyle özetlemek gerekirse o benim için bir nevi eve girmeyi hiç sevmeyen ‘afacan bir sokak çocuğu.’

        SEYYAL TANER / ŞARKICI:

        “Çok değer verdiğim bir ailenin çocuğu Ayça. Yeteneğini ilk fark edenlerden biri de benim. Annesi onun bir yıldız olacağına inanmıyordu ama ben biliyordum. Başarısı işte bu yüzden beni hiç şaşırtmadı. Ayça; hayranım olarak büyüdü. Hep fikirlerimi sorar, beni izler ve taklit ederdi. Ne giyersem onu giyerdi. Küçükken, klibimde dahi oynamışlığı vardır. Heyecanlı bir çocuktu. Hassas bir yapısı vardı. Çok özel bir kızdır. Kızlarını çok seven bir anne ve babanın evladıdır. Büyük bir sevgi yumağı içinde yetişti. Ayça’yı ve ablası Aslı’yı çocuğum gibi severim.”

        HALDUN DORMEN / TİYATRO SANATÇISI:

        “Ayça Varlıer günümüzün en değerli genç oyuncularından. Yeteneklerinin yanı sıra işlere büyük bir tevazuyla yaklaşması en sevdiğim yönlerinden biri. Onunla birkaç kez çalıştım ve çok mutlu oldum. Müzikal yeteneği de özel olmasını sağlıyor.”

        ASLI VARLIER PELİT / ABLASI:

        “Kendisi gerçek bir sitcom’dur! Komikliği, sakarlığı ve temiz yüreği bizi hep güldürmüştür. Doğduğu günden beri sahnede olması gerektiği belliydi. Elinde fırça sürekli şarkı söyleyip, senaryolar yaratıp oynardı. Şimdi bunu ekranlarda yapıyor. Çok kararsızdır, evine bir tuzluk alması bile aylar sürebilir. Çocukluğumuzdan beri benim kıyafetlerimi alıp giyer, geri vermez ve kaybeder, yıllar geçti ama Ayça değişmedi. Bu yüzden kendime aldığım her şeyden bir tane de ona alıyorum. Her kız kardeş gibi saç saça kavga ettik tabii ama bugün baş başa verip birçok organizasyon yapıyoruz. Aile şirketimiz olan WAMP Menajerlik’i kurduk. Kalbi büyük kardeşim, başkanı olduğum Barınak Gönüllüleri ve Hayvanlara Yaşam Hakkı Derneği’mizin de en büyük destekçisidir.”

        AYÇA VARLIER:

        “Çok çalışkanımdır ama tembelliği de çok severim. Keyfi seviyorum. Çok hassas, duygusal bir yapıya sahibim. İçimde kopuyor fırtınalar ama onları pek belli etmem etrafıma. Spor yapmak, çalışmak beni kendime getiriyor. Üretmek, yaratmak ruhuma iyi geliyor.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ