Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Röportajlar Kendi: Türkiye'nin en seksi kadını benim

        Nevra LİMBOZ / HABERTÜRK MAGAZİN

        nlimboz@haberturk.com

        2013 Yılında çıkardığı Aşka İnanmaz şarkısı ile İspanya,Bulgaristan ve Kazakistan'da şarkısı haftalarca müzik listelerinde kalan şimdilerde çıkardığı kozmetik markası Kendi Cosmetics ile ticarete atılan Güzel şarkıcı KENDİ HT MAGAZİN'e yeni çıkaracağı single'ını, kurduğu kozmetik markasını ve televizyon dünyasına bakış açısını anlattı.

        Son çalışmanız Zeki Güner'in şarkısı 'Kovuldum' single'ına gelen tepkiler sizi memnun etti mi?

        Çok memnun ettiğini söyleyemem. Benim içime dokunan çok özel bir şarkıydı,keza dinleyenlerden de aynı

        tepkileri aldım,fakat müzik eleştirmenleri sahnede her zaman enerjisi ile ön planda olan bir Kendi gördükleri için şarkıyla beni bağdaştıramadılar.

        Pek çok radyocu ve müzik eleştirmeni "Kendi yanlış seçiminin kurbanı oldu" dedi. Fakat ben yorumcuyum,yeri geldiğinde slow şarkıda söylerim,hareketli de arabeskte.Müziğin duygusunun öldürülmemesi taraftarıyım.

        Peki yeni çalışmalarınız var mı ?

        Yeni Single çalışmalarına başladım evet,aynı zamanda güzel bir gelişme oldu,Beyaz Sevda şarkımın yazın pek çok gece kulübünde ve beach kulüplerde çalınmaya başladığı haberlerini almaya başladık,bunun üzerine Beyaz Sevda'nın promosyonu üzerinde biraz daha devam etme kararı aldık. Djlerin şarkıyı yeni keşfetmeleri benim için bir avantaj oldu diyebilirim.Ve beni Beyaz Sevda şarkımla buluşturdukları için özel iki insan Garo Mafyan ve Seda Akay'a teşekkür etmek istiyorum. Yeni Single'ım ile ilgili çalışmalar devam ediyor ama çıkış tarihini henüz kararlaştırmadık.

        En son konseriniz Viyana'daydı... Nasıl geçti?

        Evet geçtiğimiz Cumartesi günü Viyana'da bir mekanda sahne aldım,çok güzel ve keyifliydi.

        Bu ilk Viyana konseri miydi?

        Evet bu benim ilk Viyana konserim oldu,daha önce Viyana'da sahneye çıkmamış olmamı bir eksiklik olarak gördüm,ve bu eksikliği organizatörlerle de paylaştım. Çok ciddi bir kitlem varmış Viyana'da.Bu yıl birkaç kez daha Avrupa'da sahne almak gibi planım var.

        2013 yılında Boxer dergisine en seksi kadın seçilmişsiniz, bu sizi şaşırttı mı?

        Ben hiç beklemiyordum sürpriz oldu... Hatta beni aradıklarında "En Seksi Kadın' seçildiniz 1.5 milyon kişi oy kullandı büyük bir çoğunlukla siz kazandınız" deyince ben yanlışlık oldu herhalde dedim. Daha önce Boxer dergisi için bir kapak çekim yapmıştık Kapak olduğum sayı şu ana kadar en çok satış yapan sayı olmuş... Şaşırdım açıkçası.

        Çünkü bana gelene kadar Beren Saat, Burcu Esmersoy, Özge Ulusoy gibi isimler var...

        Siz saydığınız isimleri kendinizden daha mı seksi buluyorsunuz?

        Bu isimler sürekli televizyon dünyasında halkın gözünün önünde olduğu için onların şansı benden daha fazla olur diye düşünmüştüm çünkü benim televizyon dünyasıyla alakam yok. Ben şarkıcıyım sonuçta.

        Peki sizce Türkiye'nin en seksi kadını kim?

        Boxer seçmiş benim tabi ki! (gülüyor) Benim de seksi bulduğum Tuba Büyüküstün mesela çok seksi çok güzel bir kadın...

        "HİÇ DİYET YAPMADIM"

        Spor yapıyor musunuz?

        Sürekli spor yapıyorum ama hayatım boyunca hiç diyet yapmadım hatta şaşıracaksın ne bulursam yerim. Zorla yiyorum çünkü vejeteryanım ve et yemiyorum spor yaptığım zaman protein ihtiyacımı baklagillerden karşılıyorum. Bu yüzden hem spor yaptığım hem et yemediğim için daha fazla yemek yemem gerekiyor. Protein değeri yüksek besinlerle açığı kapatmaya çalışıyorum.

        Ticarete atılan ünlüler kervanına siz de katıldınız... Nereden çıktı kozmetik işine girmek?

        Kişisel bakım ürünleri diyebiliriz.insanların güvenerek kullanabilecekleri ve özel kokularla harmanlanmış kişisel bakım ürünleri çıkartmak hayalimdi.Aynı zamanda Parfüm atölyem var. Yakın zamanda da farklı ürünlerle de yolumuza devam edeceğiz.

        Yurtdışında da parfüm çıkaran bu sektöre giren ünlüler var Jennifer Lopez, Rihanna gibi ya da onlardan ilham aldınız mı?

        Aslında bendeki durum biraz farklı,onlar parfümlerini promosyon amaçlı çıkarıyorlar ben ise ikinci bir meslek dalı olarak Kozmetik şirketimi kurdum,sadece kozmetik bölümü ile ilgilenen ekibim var.Tarkan’ın parfüm çikartıp kokusunu bilmemesi gibi bir durum değil,çok önemli kimyagerler ile Ar-ge si yapılarak ortaya çıkmış ürünler bunlar.

        Gelinlere özel parfüm yapacaksınız benim en çok dikkatimi o çekti biraz da ondan bahsetmek ister misiniz?

        Ben en son bir düğüne gittim tabi artık yaş kemale eriyor arkadaşlar yavaş yavaş evlenmeye başladı, kına gecelerine gidiyoruz vs. sürekli neden gelınler için özel bir workshop yapmıyorsun diyorlardı.Çünkü koku hafızamız anne karnında gelişmeye başlıyor ve özel bir anıyı özel bir koku ile bir fotoğraf karesi gibi beynimizde ölümsüzleştirmemiz mümkün.

        İnsanlar özel günlerinde özel parfümleri sıkıyor, zaten pafüm atölyesini yapıyoruz ama neden gelinlere özel bir şey yok diye konuştuk. Sonra da çok fazla gelin arkadaşım olduğu için ikna ettiler beni gelinlere özel parfüm workshopu yapmaya karar verdik. Atölyeme gelip kendilerini anlatıyorlar, örneğin hint konseptli bir düğün yapıyoruz böyle bir gelinlik giyeceğim sence nasıl olsun diye soruyorlar. Ben de onlara tavsiyelerde bulunuyorum ve kendi seçtikleri esanslarla parfümlerini hazırliyorlar,ben son rötuşlarını yapıyorum,isterlerse nedimeleri içinde parfüm oluşturabiliyoruz ve parfümlerini teslim ediyoruz.

        En özel ve en anlamlı günlerinde,imzaları kadar özel bir parfümle evleniyorlar.

        "Arkadaşlarım evleniyor" diyorsunuz peki size sıra geldi mi?

        Benim hayatımda hiç bir zaman planladığım bir olgu olmadı evlilik. Tüm bunların yanında gerçekten hayatıma girmeye layık birisi varsa olur. Şimdilik büyük konuşmamak gerek ama evlilik planım yok.

        Daha sonra peki yapılan bu özel parfümden tekrar istersek bulabiliyormuyuz?

        Müşterilerimize parfümü teslim ederken kendi oluşturdukları parfümün sertifikasını da veriyoruz. Formülasyonunu yaziyorlar ve o sertifika ile istedikleri zaman gelip parfümlerini yenileyebiliyorlar.

        İşler nasıl peki memnun musun?

        Güzel,şimdilerde yurtiçi ve yurtdışı yeni anlaşmalarımızı imzalıyoruz..Yani daha güzel olacak.

        Kendi'nin favori ürünü ne peki?

        Hepsi benim bebeklerim (gülüyor). Ben ürünleri oluşturma sürecinde ürünleri koklarken yeşil serisi yani Rabble Rouser serisinin kokusuna bayılmıştım. Vanilya, yeşil elma ve tarçın kokusunun muhteşem bir harmanı ve aynı serinin duş jeli olmadan duş alamaz hale geldim,bağımlılık yapıyor.

        Aslında daha küçük yaşlardayken televizyon dünyasına adım attınız, tekrar bir dizide rol almayı düşünür müsünüz?

        Şartlar her iki taraf içinde uygun görülürse olabilir, ama sinema filmine daha sıcak bakıyorum.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ