Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Hangi dizinin finali sinemada olacak?

        Kanal D'de yayınlanan 'Türkan' dizisinin finalinin film olacak çekileceği iddia edildi.

        Milliyet'ten Ali Eyüboğlu'nun haberine göre, Kanal D, ‘Türkan’ dizisini bitirmeye karar verdi. ‘Türkan’, 14 Nisan’da yayınlanacak 26’ncı bölümüyle ‘final’ yapıp, ekrana veda edecek.

        Dizinin yapımcısı Ata Türkoğlu, 'Türkan' hayranlarını üzmemek ve beklentilerini karşılamak için Türkan Saylan’ın beyaz camda başlayan öyküsünü beyazperdede bitirmeye karar verdi. Film, Türkan Saylan’ın hayatının son günlerinde kanser olmasına rağmen Türkiye’nin çağdaş ve aydınlık yarınlara ulaşabilmesi için verdiği mücadeleyi beyaz perdeye aktaracak. Oya Yüce’nin senaryosunu yazacağı filmi Cemal Şan yönetecek. Film; Türkan Saylan’ın ikinci ölüm yıldönümü olan 18 Mayıs 2011’de vizyona girecek.

        Filmde, sinema dünyasının pek çok ünlü yıldızı rol alacak. Şu ana kadar birçok ünlü oyuncuyla görüştüklerini, hepsinin de, 'Türkan'ın filminde oynamaktan gurur duyacaklarını söylediğini belirten Koliba Film’in sahibi Ata Türkoğlu, “İş takvimimiz ortaya çıkınca bu oyunculardan hangisinin filmde oynayacağı da kesinleşecek. ‘Türkan’, Türkan Saylan’ın anısına yakışır bir film olacak” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ