Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Polemik Ekonomi NASA, Kanuni Sultan Süleyman’ın enerji merkezini keşfetti

        NASA'nın değişik birimlerinde çalışan bilim adamları, insanlar üzerinde olumlu etkiye sahip enerji merkezlerini tespit etti. Uzmanlar, Muhteşem Süleyman olarak anılan Kanuni Sultan Süleyman'ın sancakbeyliği yaptığı Kefe'ye (Feodasiya) bağlı Koktebel mevkisinin, bütün uydu çekimlerinde enerji ve ışık saçtığını ileri sürdü.

        Ukrayna topraklarındaki enerji merkezini, Kırım'daki yerleşim alanı Koktebel olarak belirleyen NASA, bölgedeki sönmüş Karadağ Yanardağı nedeniyle Köktebel yerleşim biriminin güçlü pozitif enerji akımına sahip olduğunu söyledi.

        Çeşitli milletlerden gizemli öğretilerin savunucuları, Koktebel'i hac mekanı olarak kabul ediyor. Bu sebeple yoga ve çigong hayranları enerji depolamak için Koktebel'e geliyor. Ayrıca, Karadağ'ın enerjisinin insanlarla birlikte bitkileri de olumlu bir şekilde etkilediği iddia ediliyor. Karadağ Yanardağı çevresinde 300'ün üzerinde ot bulunduğu ve bu türlerin bazılarının dünyanın başka bir yerinde yetişmediği ifade ediliyor.

        Tarih boyunca göç çeken Koktebel'de, İskitler, Sarmatlar, Yunanlılar, Romalılar, Osmanlılar, Tatarlar ve Slavlar hüküm sürdü.

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ