Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Aziz Yıldırım, Al Ain'e “Kontratında ‘17 milyon Euro getiren Sow’u alır’ diyor. Verin bu parayı alın Sow’u” dedi - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Fenerbahçe ile Moussa Sow’un yolları her an ayrılabilir... Yeni sezonun başlamasıyla birlikte büyük bir değişime uğrayan Sarı-Lacivertliler’de kadroda kalma başarısını gösteren oyunculardan biri de Senegalli yıldız oldu. Sow kaldı kalmasına ama bir türlü yüzü gülmek bilmiyor. Çünkü yıldız futbolcu aldığı paradan dolayı oldukça rahatsız. Fenerbahçe’den yıllık 1.4 milyon Euro alan Senegalli yıldız, bu ücrette iyileştirilme yapılmasını istedi. Transferde ortalığı kasıp kavuran ve birçok önemli ismi kadrosuna katan yöneticiler ise bu isteğe sıcak bakmıyor. Bu yüzden Sow takımdan ayrılmanın yollarını arıyor. Al Ain kulübü de Sow’u kadrosuna dahil etmek için girişimlerini ciddi bir şekilde sürdürüyor.

        İNDİRİM YAPILMAYACAK

        Sow için kesenin ağzını açan Al Ain’li yöneticiler, 15 milyon Euro’ya kadar çıkmış durumda. Al Ain kulübünün mali bütçesini bilen ve Sow sevgilerini nakite çevirmek isteyen Yıldırım geri adım atmıyor. Tok satıcı rolüyle pazarlık yapıyor. Yıldırım, 15 milyon Euro teklifle gelen Al Ain’li yöneticilere, “Sow’un sözleşmesinde ‘17 milyon Euro veren Sow’u alır’ maddesi var. Onun değeri bu. Verin parayı alın Sow’u” dedi. Şimdi Al Ain yönetiminin son kararı bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ