Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Umut Bulut'un babası Kemal Bulut, Ankara patlamasında hayatını kaybetti - Galatasaray Haberleri

        Ankara'daki terör saldırısından Umut Bulut'u yıkan haber geldi...

        Galatasaray'ın milli futbolcusu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un dün Ankara'da gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybettiğiortaya çıktı. Umut Bulut'un, acı haberi bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilecek antrenmandan önce ağabeyinden aldığı ve Ankara'ya gitmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

        Galatasaray'ınGençlerbirliği'yle Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynadığı maç öncesiUmut Bulut'ukamp yapılan otelde ziyaret eden ve daha sonra karşılaşmayı da tribünden takip etti.

        KEMAL BULUT'UN STATTA ÇEKİLMİŞ GÖRÜNTÜLERİ

        OĞLUNUN AÇTIĞI OTO KUAFÖRÜNDE VEFAT ETTİ

        Oğlu Umut Bulut'u tribünden izleyen Kemal Bulut karşılaşma başlamadan önce selamlaştı. Mücadele başlamadan önce babasını tribünde gören Umut Bulut o yöne doğru giderek uzaktan da olsa babasını son kez görmüş oldu. Misafir tribününde Ankaragücülü eski futbolcu ile yöneticiler ve ilk 18'e giremeyen Galatasaraylı oyuncularla birlikte maçı izleyen Kemal Bulut oğlunu son kez statta görmüş oldu.

        Baba Bulut maç sonunda ise Umut Bulut'un yanına inemedi ve çevresindekilere "Ben şimdi Umut'u göremem, burası çok kalabalık ve aşağısı da kalabalıktır, yoğundur ben eve gideyim" dedi. Galatasaraylı Umut Bulut'un babası oğlunun maçını izleyip maç sonunda ise yanına inmekten vazgeçti ve evinin yolunu tutarken ölüme gitti. Yüzüncüyıl mahallesindeki evine gitmeden önce işyerine bir bakmak isteyen Kemal Bulut, oğlunun kendisi için Kızılay'da açtığı oto kuaföründe vefat ettiği bildirildi.

        Kemal Bulut'uncenazesi yarın ikindi namazına müteakip Kayseri'de defnedilecek. Yarın 33 yaşına basacakolan Umut Bulut, doğum gününde babasını toprağa verecek.

        "ACIMIZ ÇOK BÜYÜK"

        Galatasaray Kulübü'nde konuyla ilgili şu açıklama geldi:

        "Başkentimiz Ankara'da dün akşam gerçekleşen ve hepimizi derinden sarsan vahim saldırının ardından bu sabah aldığımız haberle bir kez daha kahrolduk.

        Profesyonel futbolcumuz Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un masum insanları hedef alan saldırıda hayatını kaybettiğini tarif edilemez bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

        Merhum Kemal Bulut'a Allah'tan rahmet, oyuncumuz Umut Bulut'a ve ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

        Acımız çok büyük..."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ