Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Trabzonspor - Fenerbahçe iptal edildi - Fenerbahçe Haberleri
        SÜPER LİG HEYECANI HTSPOR ARENA'DA... TRABZONSPOR - FENERBAHÇE MAÇININ TÜM DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        Spor Toto Süper Lig 30. hafta maçında Fenerbahçe, Trabzonspor'a konuk oldu. Fenerbahçe'nin 23'te Alper, 27'de Volkan Şen, 57'de Nani ve 62'de Van Persie'nin golleriyle 4-0 öne geçtiği maçın 89. dakikasında olaylar çıktı. Kale arkası tribününden sahaya giren bir taraftar 6. hakem Volkan Bayarslan'a saldırdı. Bu olayın üzerine hakemler ve futbolcular soyunma odasına girdi. Hakeminkararıyla maç iptal edildi.

        KARARI TFF YÖNETİMİ VERECEK

        TFF'den maçla ilgili şu açıklama geldi:

        "Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan Spor Toto Süper Lig 30. Hafta müsabakası, maçın 89. dakikasında müsabakanın ilave yardımcı hakemi Volkan Bayarslan'a yapılan saldırı ve yaşanan saha olayları nedeniyle hakem Bülent Yıldırım tarafından tatil edilmiştir. Müsabakayla ilgili karar TFF Yönetim Kurulu tarafından verilecektir."

        FENERBAHÇE KAFİLESİ HAVALİMANINDA

        Fenerbahçe kafilesi zırhlı polis araçlarıyla havalimanına getirildi

        TRABZONSPOR - FENERBAHÇE: 0-4 (Alper 23', Volkan 27', Nani 57', Van Persie 62')

        MAÇTAN NOTLAR

        Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşma maçın ilave yardımcı hakemi Volkan Bayarslan'a yapılan saldırı ve yaşanan saha olayları nedeniyle tatil edildi.

        Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşmada Fenerbahçe, 23. dakikada Alper Potuk, 27. dakikada Volkan Şen, 57. dakikada Nani, 63. dakikada Van Persie'nin golleriyle 4-0 üstünlük sağladı. Karşılaşmanın 85. dakikasında Onur Recep Kıvrak'ın bulunduğu kalenin arkasında bulanan tribündeki taraftarlar, önce tel örgülerin olduğu direği kırdı. Örgülerin sökülmesi üzerine sahaya yabancı maddeler atan taraftarlardan birkaçı güvenlik görevlilerine rağmen sahaya girdi.

        Bir taraftar, karşılaşmanın ilave yardımcı hakemi Volkan Bayarslan'a saldırdı. Bordo-mavili taraftar yere düşürdüğü Bayarslan'a vurmaya başladı. Daha sonra güvenlik görevlileri, bu taraftarı yakalayarak gözaltına aldı.

        Olaylar sırasında Fenerbahçeli futbolcular, bazı Trabzonsporlu oyuncular ve hakemler koşarak soyunma odasına gitti. Saha içerisinde bir süre bekleyen bazı bordo-mavili futbolcular da olayların devam etmesi üzerine sahadan ayrıldı. Güvenlik güçlerinin stat içerisinde olduğu gibi çevresinde de yoğun güvenlik önlemi aldığı gözlendi. Soyunma odasına giden hakem Volkan Bayarslan'a sağlık ekipleri tarafından müdahale edildiği öğrenildi. Öte yandan olaylarla ilgili güvenlik güçleri tarafından bazı taraftarlar gözaltına alındı. Maçın bitiminden yarım saat sonra da karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım'ın maçı tatil ettiğini açıklandı.

        PROTOKOLDE FORMA TEPKİSİ

        Fenerbahçe'de 75. dakikada oyundan çıkan Nani'den protokol tribünde bir kişi, formasını aldı. Bunun üzerine protokoldeki diğer taraftarlar büyük tepki göstererek aldıkları formayı tekrar sahaya attı.

        Forma da sahadaki görevliler tarafından tekrar Nani'ye verildi. Bu sırada tribünde gerginlik oluşurken söz konusu kişi de stattan çıkarıldı.

        MANDIRALI'YA İSTİFA ÇAĞRISI

        Trabzonspor taraftarları, teknik direktör Hami Mandıralı'yı istifaya davet etti. Taraftarlar, 61. dakikada kutlama yapmayarak sahaya siyah balonlar attı. Taraftarlar, 4-0'dan sonra alkışlayarak takımlarını protesto etti.

        VOLKAN DEMİREL'E AYAKKABI

        Trabzonspor taraftarları maç öncesinde kaleci Volkan Demirel'e gösterdikleri tepkiyi, karşılaşma oynanırken de sürdürdü.

        Özellikle Fenerbahçe'nin gollerinin ardından Volkan Demirel'in bulunduğu bölgedeki taraftarlar sahaya ayakkabı, maytap, su şişesi ve söktükleri koltuk parçalarını attıkları gözlendi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ