Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Gaziantep FK_old Nabil Ghilas, Gaziantep'i beğenmedi transfer yattı - Futbol Haberleri

        Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kızıl'ın bir süredir temas halinde olduğu ve ismi sır gibi saklanan Cezayirli forvet oyuncusunun kariyer planlamasında Türkiye ve Gaziantep'in olmadığı öğrenildi. Gaziantep şehrini yeterince tanımadığını ve terör olaylarını gerekçe gösteren Cezayirli oyuncu, kırmızı-siyahlıların teklifini geri çevirdi.

        "GAZİANTEP'İN SURİYE'YE SINIR OLMASI SEBEBİYLE TEDİRGİN OLDU"

        Gaziantepspor scout ekibinin geçtiğimiz sezonun devre arasından bu yana takip ettiği ve yeni sezon transfer çalışmaları çerçevesinde İsmail Kartal'ın da onay vermesiyle kadroya katmak için çaba sarf ettiği Nabil Ghilas'ın başta Suriye'de yaşanan iç savaş ve Gaziantep'in bu ülkeye sınır olması nedeniyle tedirgin olduğu Gaziantep'i cezbedici bir şehir olarak görmediği için transferden vazgeçtiği öğrenildi.

        CELAL DOĞAN TESİSLERİ'NDE AĞIRLANDI

        Kırmızı-siyahlıların kadroya katmak için Gaziantep'e getirdiği Nabil Ghilas ilk olarak Celal Doğan Tesisleri'nde ağırlandı. Burada baklavalar ikram edilen ve tesisler gezdirilen Nabil Ghilas daha sonra şehrin değişik bölgelerini gezdi.

        "ALLABEN GÖLETİ VE AVM'Yİ GEZDİ"

        Gaziantep Havaalanı'nda son model bir araçla karşılanan Nabil Ghilas, Celal Doğan Tesisleri gezdirildikten sonra Alleben Göleti'ne götürüldü. Buradaki manzaradan etkilenen Nabil Ghilas daha sonra PrimeMall Alışveriş merkezine götürülerek burada şehrin kültürel kimliği tanıtılmaya çalışıldı. Gaziantep'in ünlü restoranlarından birinde şehrin yemekleri de tanıtılan Nabil Ghilas'a ne yapıldıysa yaranılamadı. Tüm bu aktivitelere rağmen Gaziantep'i beğenmeyen Nabil Ghilas şehri apar topar terk ederek menajeri aracılığıyla gelmeyeceğini söyledi. Buna rağmen son bir girişimde daha bulunan Mustafa Kızıl sonuç alamayınca bu transferden vazgeçildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ