Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri - Beşiktaş, Carlos Bacca için harekete geçti - Beşiktaş Haberleri
        1

        Özellikle sezonun sonuna doğru patlama yapan Vincent Aboubakar, gerek attığı gollerle gerekse yaptığı jeneriklik hareketlerle tribünlerin sevgisini kazanırken, teknik heyetin de onayını almıştı.

        2

        Beşiktaş yönetimi, Şenol Güneş’in de performansından memnun kaldığı Kamerunlu forvetin bonservisini almak için harekete geçmişti.

        3

        Fakat Porto ve lorient kulüpleri arasındaki anlaşmadan dolayı Aboubakar’ın bonservisinin 10 milyon Euro’dan aşağıya düşmemesi yönetimin elini kolunu bağlamıştı.

        4

        Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre; Transferi bir an evvel bitirmek için alternatif isimlere yönelen Siyah-Beyazlı kurmaylar iki isim üzerinde yoğunlaştı.

        5

        BONSERVİSİ EL YAKIYOR

        İlk olarak eski oyuncusu Burak Yılmaz’a göz diken kartal, milli forvete yeniden Siyah-Beyazlı formayı giydirmeyi ciddi ciddi düşünürken; taraftarın tepkisi işleri karıştırdı.

        6

        Başkan Fikret Orman her ne kadar “Burak iyi bir Beşiktaşlı, ben sıcak bakıyorum” dese de taraftarın tavrı nedeniyle geri adım atan yönetim, rotasını İtalya’ya çevirdi.