Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Mehmet Topal: Her şey bizim elimizde - Futbol Haberleri

        Milli Takım’a veda eden Arda Turan’ın yerine kaptanlık bandını Mehmet Topal taktı. Fatih Terim’in stoperde görev verdiği Fenerbahçeli tecrübeli oyuncu, gruptan lider çıkıp ilk sıradan Rusya’daki finallere gidebileceklerini söyledi.

        İzlanda’nın, Hırvatistan karşısında son dakikada aldığı galibiyeti ve gruptaki şansımızı değerlendiren Mehmet Topal, “Şu an her şey bizim elimizde. İzlanda-Hırvatistan maçı berabere bitseydi daha iyi olacaktı. Şimdi zor bir Ukrayna deplasmanına gideceğiz. İzlanda ve Hırvatistan ile içeride oynayacağız. Taraftarı arkamıza alırsak, bu iki takımın önlerine geçme şansımız var. İç saha avantajını iyi kullanmamız lazım. Sezona iyi hazırlanırsak, Ukrayna ve Hırvatistan maçlarını kazanıp grubu ilk sırada bitirebiliriz” diye konuştu.

        ‘İYİ TOPARLANDIK’

        Kosova maçını da yorumlayan Mehmet Topal, şöyle konuştu: “Oyuna iyi başladık. Golü de bulduk. Duran toptan bir gol yedik. Beraberlikten sonra toparlandık ve öne geçtik. Sıcak bir hava vardı. İyi bir oyun ortaya koyup iyi bir skorla kazanmayı başardık.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ