Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji 26 Eylül - 2 Ekim haftası gezegen hareketlerini ve burçlara etkilerini Hande Kazanova yorumladı

        Haftaya Ay Aslan burcundayken aşka, keyfe, eğlenceye, riskli işlere veya çocuğumuzla ilgili konulara odaklanarak giriş yapıyoruz.

        Bu Pazartesi oldukça keyifli etkilere sahip birgün.

        Karşımıza çok önemli fırsatlar gelebilir. Güneş- Jüpiter kavuşumuyla, kendimizi iyimser, şanslı ve mutlu hissedeceğiz. Jenerasyon gezegeni Plüton’un düzelmesiyle beraber değişim ve dönüşümleri hayatımıza katacağımız bir döneme giriyoruz.

        MARS OĞLAK BURCUNA GEÇİYOR

        Salı günü Mars Oğlak burcuna geçiyor. Mars burada yüceldiği burçta olduğu için yaptırım gücü yüksektir. Bu dönemde işlerimiz konusunda iyi organize olacak, kendimizi kontrol edebileceğiz. Çok çalışmak, işlerimizi etkili ve disiplinli bir şekilde halletmek önem kazanabilir.

        BAŞLANGIÇLARIMIZ İÇİN GÜZEL BİR DÖNEM BAŞLIYOR

        Cumartesi günü Terazi burcunda gerçekleşen yeniay la birlikte Ekim ayına giriş yapıyoruz. Bu Yeniay’la birlikte ilişkiler ve ortaklı işlerimizdeki adımlar ve başlangıçlarımız için güzel bir dönem başlıyor. Oldukça romantik ve uyumlu etkilerle bezeli bir Yeniay'a ve Haftasonuna açık olalım.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ