Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (18 Şubat 2017)

        Bugün Güneş, Balık burcuna geçecek. 1 ay boyunca kimliğimizde hassas, şefkatli, romantik ve düşünceli taraflarımız ortaya çıkabilir. Kendimizden çok başkalarını düşünmeye meyilli olabilir, kararsızlıklar yaşayabiliriz. Yandaki yorumlar Güneş’in Balık burcunda hangi alanlarınızı etkileyeceğine dairdir. Lütfen yükselen burcunuzu da okuyun.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kişisel girişimleriniz adına hareket etmemeye özen gösterin. Enerjiniz düşük çalışacağından sağlığınıza dikkat etmeli, arkanızdan dönecek olaylara karşı hazırlıklı olmalısınız.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizde, organizasyonlarda, grupsal işlerde kimliğinizi göstermeye başlayacaksınız. Geleceğe yönelik planlarınız devreye girebilir. 1 ay boyunca sosyalliğiniz artacak.

        REKLAM

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kimliğinizi, iş ve kariyer alanlarınızda göstereceksiniz. Üzerinize gerekenden daha fazla sorumluluk alabilir, başkalarına yardım etmekten büyük bir keyif duyabilirsiniz.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        1 ay boyunca kimliğinizi, yabancı ortaklı işler, medya, seyahat, ticaret, eğitim ve hukuk alanlarınızda ortaya koyabilirsiniz. Şartların lehinize olacağı güzel bir ay sizi bekliyor.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklaşa para konuları, banka işlemleri, nafaka ve miras alanlarınızda kimliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Eşinizin maddi durumuyla ilgili konular gündeminizde olacak.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        1 ay boyunca kimliğinizi özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde ve ortaklı işlerinizde göstermeye başlıyorsunuz. Ortaklarınızın hayatı ve düşünceleri bu süreçte ön planda olacak.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sağlığınızla ilgili konular gündeminizde olacak. Kimliğinizi iş ve hizmet alanlarınızda göstereceksiniz. Başkaları için uğraşacak, onların iş yükünü omuzlarınızda hissedeceksiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayatı keyifli yönleriyle algılayabilir, yaratıcılık isteyen işlerde kendinizi gösterebilirsiniz. Kimliğinizi aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilgili oluşumlarda göstereceksiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün itibarıyla aileniz her şeyden önemli olabilir. İşlerinizi evinizden yapmaya istekli olabilirsiniz. Ev alım, satım veya kiralama gibi işleriniz varsa onlarla ilgilenmek öne çıkabilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kimliğinizi, yakın çevre, akrabalar ve komşular alanında göstermeye başlıyorsunuz. Satış, pazarlama, reklam ve yayıncılıkla uğraşanlar için aktif olacakları bir dönem başlıyor.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konularda ve sahip olduğunuz değerler alanında kimliğinizi ortaya koyacaksınız. Bu ay, emeklerinizin meyvelerini toplamak ve kazancınızı artırmak önemli olacak.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Düşük hissettiğiniz enerjiniz yükselecek. Fiziksel olarak kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız. Kişisel girişimleriniz adına olumlu bir döneme giriş yapıyorsunuz.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ