Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İstanbul'da elektrikler saat kaçta gelecek? Elektrikler ne zaman gelecek?

        BEDAŞ, İstanbul Avrupa yakasındaki ilçeler için planlı kesintiler dahilinde bakım ve iyileştirme çalışmaları uygulayacak. Pekiİstanbul'da elektrikler saat kaçta gelecek?

        İstanbul Avrupa yakasındaki bazı ilçelere 22 Mart Çarşamba günü planlı bakım ve iyileştirme çalıştırmaları kapsamında elektrik verilemeyecek.

        Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ'den (BEDAŞ) yapılan açıklamaya göre, Küçükçekmecenin bazı mahallelerinde 08.00-18.00 saatlerinde, Bağcılar, Esenyurt ve Başakşehirin bazı kesimlerinde ise 09.00-17.00 saatlerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

        İstanbulun Avcılar ilçesinde 09.00-18.00 ve Sarıyerin bazı mahallelerinde 09.30 -16.30 saatlerinde elektrikkesintisi yapılacak. Ayrıca, Büyükçekmece, Zeytinburnu ve Bahçelievler ilçelerinin bazı mahallerine 10.00-16.00 saatlerinde elektrik verilemeyecek.

        REKLAM

        Aboneler, elektrik verilemeyecek ilçelerdeki mahalle ve sokaklara ilişkin detaylar ile kesintinin saat bilgilerine BEDAŞın internet sitesinde yer alan "Planlı Bakım ve Yatırım Çalışmaları" bölümünden ulaşabilecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ