Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (21 Mart 2017)

        Bugün ve yarın Ay, Oğlak burcunda dolaşıyor. Cildimiz ve kemiklerimiz uyarılıyor. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Tuz almanızda bir sakınca varsa bu günlere dikkat edin. Manikür, pedikür, ağda, epilasyon işlerine girişebilirsiniz. Özellikle ağda ve epilasyonun etkisi kalıcı olur. Bugünlerde kemikleriniz için bol kalsiyum almayı ihmal etmeyin. İş konuları üzerine eğilebiliriz.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyerinize yönelik çalışmalarınız kafanızı kurcalayabilir. Bugün bencillikten uzak duracak, daha çok arkadaşlarınızın ve sosyal çevrenizin ihtiyaçlarına göre davranacaksınız.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Yabancı ortamlar, seyahatler ve eğitime dayalı işleriniz devrede olmaya başlayabilir. Başkalarına bu kadar iyilik yaparken, kendi isteklerinizi sürekli küçümsemekten vazgeçmelisiniz.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, daha çok parasal konular ön plana çıkacak. Eşiniz veya sevdiğiniz insanla beraber kullanacağınız ortak para ve harcamalarınız konusunda bazı kararsızlıklarınız olabilir.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz önem kazanıyor. Özellikle ortaklı işlerinizde kendinizi gösterebilirsiniz. Beraber çalıştığınız insanlarla birlikte hareket etmeyi başaracaksınız.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanlarınız devreye girerken, tamamlamanız gereken işlerinizin üzerine gidebilirsiniz. Bugün, hayatın daha hafif ve keyifli yönleriyle uğraşma isteğiniz fazla olacak.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, aşk hayatınıza yoğunlaşabilirsiniz. Güvensiz yapınızla her şeyi abatrmaya ve biraz fazla eleştirmeye açık olacaksınız. Olayları oluruna bırakın ve hayatınızın tadını çıkarın.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Evinize ve ailenize odaklanacaksınız. Üzerinize aldığınız sorumluluklar bazen size fazlasıyla ağır geliyor. Hayatı hafife almaya çalışırsanız sorunlarınızı daha kolay atlatırsınız.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizde konuşacağınız veya paylaşacağınız konular size kendinizi iyi hissettirecek. Düşüncelerinizin desteklendiğini görmeye ihtiyacınız var. Kendinizi iyi ifade etmeye çalışın.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konularda ailenize yardım etme isteğiniz ön plana çıkacak. Onların istekleriyle sizin düşünceleriniz ortak bir noktada buluşabilir. Kararsızlıklarınızı yenmeye çalışın

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, kendinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Hayata bakış açınız keyifli olacak. Kendinize güveniniz artabilir. Yakın çevrenizle uğraşırken, önemli işler peşinde de koşacaksınız.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir. Uğraşmak zorunda kalırsanız da isteksizliğiniz size hata yaptırabilir. Biraz daha disiplinli olmaya özen göstermeniz gerekiyor.

        BALIKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaşlarınızdan ve grup çalışmalarından girişimleriniz adına fayda sağlayacağınız bir gün olacak. Parasal işlerinizde kafanız hızlı çalışıyor ama karar vermekte zorlanabilirsiniz.

        HANDE KAZANOVA / HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ