Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (25 Mart 2017)

        Bugün oluşan Venüs-Güneş kavuşumuyla, kimliğimizde her zamankinden daha sevecen ve daha sevgi dolu yaklaşımlar ön plana çıkabilir. Venüs’ün gerilemesiyle birlikte sevgimizi ve sevinçlerimizi daha kendimize dönük biçimde yaşamayı tercih edebiliriz. Çektiğimiz sıkıntılara ve yaşadığımız sorunlara içsel olarak çözümler üretebiliriz.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, zamanınızı sosyal çevrenizdeki arkadaşlarınızla veya sevdiğiniz insanla sosyalleşerek geçirebilirsiniz. Kendinizle olan bağlantınız giderek güçlenecek. Bunun tadını çıkarın.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Göz önünde olacağınız ortamlarda sizi anlayan kişilere hissettiklerinizden açıkça bahsedebilirsiniz. İnsanlara yol gösterirken aradığınız cevaplar kendiliğinden karşınıza gelebilir.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dışarıda geçirilen vakitler bir süredir düşük olan enerjinizi yükseltebilir. Sıkıntı yaşadığınız bir arkadaşınızla bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Eski arkadaşlarınıza güvenmelisiniz.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaşlarınızla sıkıntılarınızı konuşmak için uygun bir gün olacak. Bugün, iş hayatınızın size ağır gelen sorumluluklarını sosyalleşerek ve gezerek geride bırakabilirsiniz.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Değişik bir eğitim veya seyahat fırsatı sizi mutlu edebilir. Sevdiğiniz insanla birlikte dış ortamlarda vakit geçirmek üzerinizdeki yorgunluğu çabuk atmanıza neden olabilir.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Rutin gelişmelerle başlayan gününüz öğleden sonra özel hayatınızın bazı detaylarını karşınıza getirebilir. Verilen sözleri unutmadığınız için ailevi işlerinizi kolay toparlayacaksınız.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınıza odaklı durumdasınız. Bu alanda beklenmedik gelişmeler, sürpriz konu ve olaylar meydana gelebilir. Günlük hayatın koşturmalarını bugün çok iyi dengelemelisiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu sabahı ailenizle birlikte geçirmek kafanızdaki gereksiz bir sürü takıntıyı giderebilir. Öğleden sonra sevdiklerinizin isteklerini dikkate alacak ve onlarla birlikte hareket edeceksiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda yaşadığınız bazı sıkıntıların geride kaldığını görmek sizi mutlu edebilir. Hızlı olmanız gereken planlarınızı sabah saatlerinde daha kolay halledebilirsiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önemli aile meselelerini halletmek için uygun bir hafta sonu olabilir. Parasal konularda ailenizin isteklerine göre hareket edeceksiniz. Bugün, bazı planlarınız hızlanabilir.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizde fırsatlarınız yüksek olabilir. Kafanıza güzel fikirler, ilginç çözümler gelebilir. İşlerinizde sıkıntı yaşıyorsanız bu sorunlardan kurtulmanın yollarını bileceksiniz.

        REKLAM

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu sabah önemli sorumluluklarla uğraşmak isteyebilir, öğleden sonraysa hayatı daha hafif ve rahat algılayabilirsiniz. Kısa vadeli planlarınızı ve gezilerinizi devreye sokacaksınız.

        HT MAGAZİN / HANDE KAZANOVA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ