Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (18 Mayıs 2017)

        Bugün öğle saatlerine kadar hızlı olmamız gereken işlerimizin üzerine düşebiliriz. Öğleden sonra ve akşam saatlerinde duygularımız ve mantığımız arasında çatışmalar olabilir. Akşam saatlerindeyse sorumluluklarımızı yerine getirmek daha kolay olabilir.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Üzerinizdeki değişim rüzgârları, hızlı iletişim trafiğiyle sizi etkilemeye devam ediyor. Bugün, arkadaşlarınızla hayallerinize yoğunlaşabilirsiniz.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Fikirlerinizi yaratıcı ortamlara taşımayı düşünmeli, bazı konularda kendinizi ortaya koymalısınız. Sevdiğiniz insanlarla olmak isteyeceksiniz.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Yapacaklarınıza dair hayaller kuruyorsunuz. Arkadaşlarınızla planlarınızı paylaşın. İş konuları kafanızı kurcalayabilir. Hırsınızı çevrenizden çıkarmayın.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konularda fikirlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Sevdiklerinizle farklı yerlerde bulunabilir ve harcamalar içinde olabilirsiniz. Gerilimlere dikkat edin.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda oldukça sosyal davranışlar sergileyebilirsiniz. Duygularınıza söz geçirmelisiniz. İşinizdeki şanslı oluşumlar sizi mutlu edecek.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özgürlüğünüze düşkün tavırlarınız yüksek olabilir. Kariyerinize yönelik çalışmalarınız hızlanırken aynı anda birçok işle uğraşmanız sizi yorabilir.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendinizi geliştirmek, heyecanlı konu ve olaylara yönelik çalışmalarda bulunmak sizin için önemli. Aşk hayatınızda oldukça özgür davranacaksınız.

        REKLAM

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş ve hizmet hayatınızdaki değişimler kendinizi sorgulamanıza neden oluyor. Bugün evinizde rahatlığın ve özgürlüğün tadını çıkarmak isteyeceksiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, yakın çevrenize vereceğiniz sözler önemli olabilir. İş ve iletişim alanlarınızda zorlanmalar olsa bile, aşk hayatınızda keyfiniz yerinde olacak.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Para konularında özgür davranmanız gerekebilir. Eğlenceli konulara para harcamaktan çekinmeyeceksiniz ama sonradan pişman olabilirsiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendi isteklerinizi gerçekleştirme konusunda istekli olacaksınız. Ailenizle olan paylaşımlarınızda onlara karşı daha anlayışlı olmaya çalışın.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hisleriniz karışık olsa da iç sesinizi dinlemelisiniz. Ailenize karşı anlayışlı olun. Hız gerektiren işlerde istediğiniz performansı yakalayamayabilirsiniz.

        REKLAM

        Hande Kazanova / Gazete Habertürk

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ