Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam HT Pazar Podyumlar Hollywood çocuklarının

        Son 20 yıldır anne-babalarını izlemeye doyamadık. Endamları, havaları, yetenekleri, kendilerine özgü karizmalarıyla hayatımızda epey yer edindiler. Yıllar geçti, çolukçocuğa karıştılar, onları büyüttüler ve şimdi çocukları tahtlarına aday. Malum ana-babaları ünlü olan Hollywood tayfasının çocukları genellikle ebeveynlerinin yolundan gider. Kendilerini bir filmde, reklamlarda, ya da bir markanın yüzü olarak görebiliriz. Ancak şimdikiler başka bir yolla şöhret dünyasına dalıyorlar: Podyumlar... Önümüzdeki yıllarda adından epey söz edeceğimiz bu yakışıklı genç beyleri Dolce&Gabbana’nın son defilesinde hepsini bir arada aynı sahnede izlemiştik.

        REKLAM
        Brandon Thomas Lee
        Brandon Thomas Lee

        ‘BABAYA BU KADAR BENZENİR’

        Defilede ilk dikkat çeken isim, İngiliz kökenli ünlü oyuncu Jude Law’ın 19 yaşındaki oğlu Rafferty Law, babasının kopyası. “Bir erkek çocuğu ancak bu kadar babasına benzer” dedirtiyor ama babasının izinden gitmiyor. O bir model. “Yahu bu çocuk neden babası gibi oyuncu olmuyor” diye düşündünüz değil mi? Şimdilik moda dünyasında ilerlemekten yana ama belki birkaç yıl sonra fikrini değiştirir. Bu arada Law’ın kızı Iris de model. 90’lı yılların sansasyonel çifti Tommy Lee ve Pamela Anderson’un iki oğlundan biri olan 20 yaşındaki Brandon Thomas Lee de model olarak boy gösterenlerden... Kendisi de Dolce&Gabbana’nın defilesinde platin sarıya dönüşmüş saçlarıyla yürüdü.

        Presley Gerber
        Presley Gerber

        ARMUT DİBİNE DÜŞER

        Ünlü top model Cindy Crawford’un 19 yaşındaki oğlu Presley Gerber annesinin dibine düştü model oldu. Crawford’un, Richard Gere ile boşandıktan sonra evlendiği Rande Gerber ile ilişkisinden dünyaya gelen ilk çocuğu Presley, çocukluk yıllarından itibaren fiziğiyle dikkat çekmişti. 2000’lerin başında küçük bir çocukken, uzun sarı saçlarıyla görüntülenince bir, kız çocuğundan ayırt edilememesiyle gündeme gelmişti, bir de “Genetik miras buna denir” dedirten yanağındaki beniyle... Gerber’e bakarken, Cindy Crawford’un ‘erkek’ halini izliyorsunuz. Crawford’un kızı Kaia da modellik yolunda. Onu da başka bir moda haftasında görmemiz an meselesi.

        REKLAM

        EN KARİZMATİK TORUN

        Gelelim Dylan ailesine... Nobel Ödüllü Bob Dylan’la ilgili fazla söze gerek yok, adam popüler kültürün en kült ikonu. Oğlu Jacob Dylan müzikal kariyeriyle sevilen bir isim. 47 yaşındaki ikinci kuşak Dylan’ın 23 yaşındaki oğlu Levi, ne müzik ne de şiirle ilgileniyor, şu sıralar podyumda fırtına gibi esiyor. Söylemeden geçmeyeceğim, diğerlerinden çok daha farklı bir havası var. Ayrıca hiç kuşku yok ki Levi, Dylan erkeklerinin en yakışıklısı. Levi pek çok moda bloğunda, moda haberlerinde, makalelerde yakışıklılığıyla adından söz ettiriyor. Presley Gerber, Rafferty Law, Brandon Thomas Lee ve Levi Dylan...Hepsi de 18-25 yaş kategorisinde... Genlerinden gelen fiziksel avantajlarını kullanıp podyumlarda yürümeye devam edecekler ama sinema veya müzik dünyasında başka bir kariyer yapmamaları için hiçbir sebep yok.

         Iris Law
        Iris Law

        PODYUMA ISINDILAR

        REKLAM

        Günümüzdeki kadar çok olmasa da gecmişte ünlülerin çocukları modelliğe merak sarmıştı. Ünlü oyuncu Klaus Kinski’nin kızı Nastassja Kinski, Steven Tyler’ın sonradan oyunculuğa geçiş yapan kızı Liv Tyler, Jane Birkin’in kızı Lou Doillon, Lisa-Marie Presley’in kızı Riley Kenough, Keith Richards’ın kızları Alexandra ve Theodora, Rod Stewart’ın kızı Ruby, Mick Jagger ve Jerry Hall’un kızları Georgia May Jagger podyumun tozunu attıranlardan...

        Neslihan PERKER / HT PAZAR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ